Vartolu
The Infamous Mobb
Ова е објавено од твитер профил на Мосад, профил кој прв пиша дека Хамнеи е мртов.daj relevantno info, ne deka ne e mozno..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е објавено од твитер профил на Мосад, профил кој прв пиша дека Хамнеи е мртов.daj relevantno info, ne deka ne e mozno..
Остај го Кико да се радува, како тргнал работите нема на што друго да се радува во војнава. Небитно е дали го убиле земеникот или не. Има кој да го смени, и тој што ќе го смени има кој да го смени... Нема вака да ја добијат војната Америте/ционистите.Znam koj e, samo daj nekoe relevantno info, nekoj relevanten batko sto kaziva deka i ovoj e mrtov.. baska mislam deka vekje e noviot ajtolah, a ne glaven pretedent..

Vo realnosta vo koja ti zivees Amerikancite ne go izgubija toj nevidliviot avion nad Srbija se dodeka ovie ne im go slikaa za na naslovna. Pred toa negiraja do posledno. Ako pamtis mislam, ako ne togas ok, so petardi mavaat.Какви спамери се овие Лорд Бебовициве и про Иранските индијци на X, според нив срушија 2 Б-2 бомбардери, 2 носачи на авиони, утепаа 500 Амерички војници, го срамнија Кипар, Дубаи и Оман, го избришаа од мапа Ерусалим а уствари во реалноста скршија пет прозори и утепаа 5 војници...
Има инфо оти и во Ирак има еден мртов американски војник.
Во меѓувреме Трамп пред 2 саати:
Прегледај го приврзокот 471105
Сериозно што е полошото/подоброто тука?
На една страна има диктатор како cons, ама има pros - нема имигранти што ти ги тепаат децата на школо и буквално ги тераат да им бацуваат ноги, нема криминал, нема дрога... Најголема опасност е да ти влезе бубачка да бидеш „дисидент“, или да те одберат за командос што ќе иде на „вежби“ на фронт во Украина.
Во Холандија, демократија брале. Праведни избори. Искачаш гласаш, нема местење одбираш десничар. Ти ветил запирање имиграција, ветил ова, ветил она... Кога во реалност прст во шyпaк. Имиграција си иде по старо, криминал да не можеш да излезеш после стемнување (некогаш и дење), те отпуштиле од работа, црквата ти ја земале шќиптаpи и ја направиле џамија, а цигани црнци и арапи ти ги тепаат децата на школо и буквално ги тераат да им бацуваат ноги.
Остај го Кико да се радува, како тргнал работите нема на што друго да се радува во војнава. Небитно е дали го убиле земеникот или не. Има кој да го смени, и тој што ќе го смени има кој да го смени... Нема вака да ја добијат војната Америте/ционистите.
Овој нека не се секира. Ќе му испорачаат едно милионче бегалци од Бангладеш уз бегалците од регионот ако почне нова бегалска криза.

infomax.mk
Друже не збори само за Украина молим те. Ботовине од нато плачат секој ден у темана како лошите Руси со ракети ја имаат преорано цела Украина а доволно се глупи да не знаат да соберат 2+2, дека ако сакаат Русите одма можат да го свиткаат Зеленко.Една Украина знае како да си го спакува целиот политички врв, кој војува со години, а је пак Иран, кој со недели е на воена готовс, остави политичкиот врв да му престојува во небезбедни инфраструктурни и воени објекти.
У која дупа сте вие ни среќата нема да ве посака, со сатанаисти, педофили, лгбт - воук терористи и најлошото од се со евреи.Шеријат браните.
Ш Е Р И Ј А Т
Ментална гимнастика:
1) Израел е непријател
2) Пријателот на мојот непријател (САД) е непријател,
3) Непријателот на мојот на непријател (Шеријатски Иран, Хезболах) е мој пријател.
Во таа дупка сте моментално. Со среќа.
Тоа е друга тема на муабет. Точно, само затоа што е диктатура не значи дека на одредена тема владетелот нема да направи некој паметен потег, додека на истата таа тема демократски избраниот нема да се изглупира до даска. Ама како што кажав и на таа контроверзната тема, демократијата онаму каде што ја има не била дадена на послужавник и не треба да се сфати здраво за готово. И како што не била дадена на послжуавник, и не треба да се сфати здраво за готово, така и за Холанѓаните, кои еднаш си го изеле премиерот.
Da skratam, dali SAD e rezim ? Dali bilo koja zapadnoevropska drzava e rezim? Kako stojat tamu so slobodata na govor, suzbivanje na protesti, neistomislenici itn itn.
I za kraj cresata na slagot, zosto Turcija ja stavi vo ista grafa so Demokratska Narodna Republika Koreja ?