iPhone 6 и iPhone 6 Plus

Дали ќе премините на iphone 6

• Да

Гласови: 8 15,7%
  • Не

Гласови: 43 84,3%

• Вкупно гласачи
    51
  • Гласањето е завршено на .

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
:vozbud:

Едвај чекам значи. 4.7 инчен екран? Ле-леее па како би изгледало тоа? Возбуден сум премногу. Едвај чекам да го видам ова револуционарно ремек дело на Апл после толку многу време. Не можам поќе, не... А 5.5 инчен? ВАО! За прв пат у животов... Издис ријал лајф? :vozbud::vozbud:

-:facepalm:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Многу поголема сцена од сите досегашни на презентацијата ќе имаат , мислам на почетокот ќе има статистики некој и после ќе претстават производите оти нема шо да кажуваат за софтвер кажано е уште во јуни . :cool:[DOUBLEPOST=1410240616][/DOUBLEPOST]Ќе биде весело сепак , се читаме во живо од 19 h:vozbud:
Гледам возбуден си премногу, само ме интересира велиш "нема што да кажуваат за софтверот", зар нема да се осетиш дека ти ја вреѓаат интелегенцијата кога ќе ги гледаш како 2 саата објаснуваат за тоа како ставиле нови позадини, часовникот со нови скинови и сл. "новитети" од типот на apple?

Ах бе дете, па apple на тие финти намлатија пари, излегува прави цела конференција дека вовел опција за снимање видео. И сите во еуфорија се спремаат да чекаат по 2 дена пред продавницата.(па зарем уште тогаш не ви беше јасно дека ве е**т у здрав мозок)

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Гледам возбуден си премногу, само ме интересира велиш "нема што да кажуваат за софтверот", зар нема да се осетиш дека ти ја вреѓаат интелегенцијата кога ќе ги гледаш како 2 саата објаснуваат за тоа како ставиле нови позадини, часовникот со нови скинови и сл. "новитети" од типот на apple?

Ах бе дете, па apple на тие финти намлатија пари, излегува прави цела конференција дека вовел опција за снимање видео. И сите во еуфорија се спремаат да чекаат по 2 дена пред продавницата.(па зарем уште тогаш не ви беше јасно дека ве е**т у здрав мозок)
Зарем не функционираат сите капиталистички гиганти на тој начин? Што е разликата меѓу политиката на Apple и онаа на Самсунг која 2 години по ред нуди исти смартфони со плус некој сензор у грдиот Touchwiz? Секој се диференцира кон која компанија ќе тежнее и глупаво е да солиш памет. Ако си користел iPhone и не ти се допаднало нешто кај него тогаш во ред, не си задоволен и тоа е тоа. Но најголем дел од вас хејтерите се луѓе кои никад немале iPhone и не разбираат во што е убавината кај него. Поштеди нѐ те молам од вакви тажни дисквалификации по основ интелигенција.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Зарем не функционираат сите капиталистички гиганти на тој начин? Што е разликата меѓу политиката на Apple и онаа на Самсунг која 2 години по ред нуди исти смартфони со плус некој сензор у грдиот Touchwiz? Секој се диференцира кон која компанија ќе тежнее и глупаво е да солиш памет. Ако си користел iPhone и не ти се допаднало нешто кај него тогаш во ред, не си задоволен и тоа е тоа. Но најголем дел од вас хејтерите се луѓе кои никад немале iPhone и не разбираат во што е убавината кај него. Поштеди нѐ те молам од вакви тажни дисквалификации по основ интелигенција.
Незнам од кај се појави па сега ти во приказнава...жити се каде виде дека си спомнат?... :facepalm:

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Толку се убедив дека треба да му дадам шанса на ајфон, и изгледа пак нема да има 5.5 инчен телефон. Повеќе среќа за 3-4 години.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Добро мене ми се чини или додека беше Стив Џобс ништо не излегуваше на виделина од епл. Сега веќе не ми е ни интересно да гледам презентација све им ваѓаат уште пред 7-8 месеци. Безвеза

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Дечки заебете дебати после тоа ќе се препукуваме сега да уживаме .....:vozbud:[DOUBLEPOST=1410282111][/DOUBLEPOST]сите најдевоте стриминг ? ako ne cnet.com ili technobuffalo.com imaat vo zivo blog

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дајте стрим во живо дека имам само на кинески кај што зборува :icon_lol:

Член од
16 септември 2013
Мислења
702
Поени од реакции
691
Мене и од самиот iPhone ме зеза презентацијата, ми префрла на некои чудни слики и кинески превод.

Kajgana Shop

На врв Bottom