- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Интернет романса неам имано до сега ама пред неколку години имав смс романса 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не мора да значи!Има многу случаи со разочарување,но има врски шо почнале со едно КЛИК и завршиле срекно и со брак!!!!Токму така!..Си замислуваш дека е некој/а идеален/а..и после ОП..Цела слика се распаѓа..И ти останваш разочаран/а..Сепак, ако сте од ист град, и ако сте се запознале на нет, ок е..Кога тогаш мора да го запознајш..Ако не на нет, во некој кафич сигурно..или пак преку некој другар..Ама ако сте од различни држави, ако е тој/таа некаде по Америките..Како би можело да успеј една врска?!не ми е јасно..
а има и педери и манијаци:wink:ima i drolji mnogu![]()
Пред една недела случајно почнавме да контактираме со Г и иако траеше само две недели, за мене беа незаборавни...Толку се чуствував убаво и возбудено кога си пишувавме, што „умирав“ од желба да го имам...И двајцата правевме луди работи еден за друг (и двајцата инаку во брак и во различни држави)..Знам дека тоа не може да се нарече љубов, ама за мене беше и посилно чувство од љубовта...
izgleda sum imala zelba za da bidam neverna, me palelo toaToa e stadium na monotonija vo brakot,znaci poseriozno pozanimavaj se so sexualniot zivot so tvojot soprug,zasto ocigledno pocnala da vi blednee zelbata za sex,i kako po difolt si go nasla na net ,so vkluceno mastrubiranje i zelba za sex.Neznam dali gi razgranicuvas poimite zelba i imaginacija za sex i ljubov,mene ne mi se isti.