Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Интернет романса неам имано до сега ама пред неколку години имав смс романса :vozbud:

Токму така!..Си замислуваш дека е некој/а идеален/а..и после ОП..Цела слика се распаѓа..И ти останваш разочаран/а..Сепак, ако сте од ист град, и ако сте се запознале на нет, ок е..Кога тогаш мора да го запознајш..Ако не на нет, во некој кафич сигурно..или пак преку некој другар..Ама ако сте од различни држави, ако е тој/таа некаде по Америките..Како би можело да успеј една врска?!не ми е јасно..
Не мора да значи!Има многу случаи со разочарување,но има врски шо почнале со едно КЛИК и завршиле срекно и со брак!!!!
47%-од луѓето го користат интернетот за потрага по партнер,
16%-од сите
нет-корисници го пронаоѓаат партнерот преку интернет,
13%-од студентите активно бараат партнер,поради недостаток на време,

Овие информации се точни!

Jas so decko mi se zapoznav na internet, i mn. mi bese pozabavno taka otkolku da go vidis nekade u grad.. vaka e pomisteriozno.. si prakate sliki, flertuvate, a i polesno e nesto nekomu da kazes preku pc otkolku vo zivo zar ne? :P :)

Интернет Романса би сакал да пробам !!:D:cug:

I mene mi se ima sluceno zapoznavanje preku internet razmenuvanje na msn, a posle veke i broevi pa 200 za 400 i na kraj vo zivo.Preubavo nesto sto uste trae.

Дали ви се случило да се заљубите што сте го сретнале на интернет?

Пред една недела случајно почнавме да контактираме со Г и иако траеше само две недели, за мене беа незаборавни...Толку се чуствував убаво и возбудено кога си пишувавме, што „умирав“ од желба да го имам...И двајцата правевме луди работи еден за друг (и двајцата инаку во брак и во различни држави)..Знам дека тоа не може да се нарече љубов, ама за мене беше и посилно чувство од љубовта...

Пред една недела случајно почнавме да контактираме со Г и иако траеше само две недели, за мене беа незаборавни...Толку се чуствував убаво и возбудено кога си пишувавме, што „умирав“ од желба да го имам...И двајцата правевме луди работи еден за друг (и двајцата инаку во брак и во различни држави)..Знам дека тоа не може да се нарече љубов, ама за мене беше и посилно чувство од љубовта...

Toa e stadium na monotonija vo brakot,znaci poseriozno pozanimavaj se so sexualniot zivot so tvojot soprug,zasto ocigledno pocnala da vi blednee zelbata za sex,i kako po difolt si go nasla na net ,so vkluceno mastrubiranje i zelba za sex.Neznam dali gi razgranicuvas poimite zelba i imaginacija za sex i ljubov,mene ne mi se isti.

Toa e stadium na monotonija vo brakot,znaci poseriozno pozanimavaj se so sexualniot zivot so tvojot soprug,zasto ocigledno pocnala da vi blednee zelbata za sex,i kako po difolt si go nasla na net ,so vkluceno mastrubiranje i zelba za sex.Neznam dali gi razgranicuvas poimite zelba i imaginacija za sex i ljubov,mene ne mi se isti.
izgleda sum imala zelba za da bidam neverna, me palelo toa

Па нема ништо лошо во тоа да се заљубиш во некој на интернет
Точно е тоа дека има преваранти ама има и искрени луге кои се таму во потрага на својата љубов па и нешто друго како: camsex

Мојот прв дечко го запознав првпат преку нет прво скајпе ,па смс па запознавање во живо :vozbud:па одење 7 месеци и финито.Ама во последно време не сум баш сигурна во лугето со кои се допишувам има голем број кој даваат сосема погрешна слика за нив .Така да повеке не сум за романса преку интернет иако никогаш не велам никогаш.

Зошто да не. Една од моите другарки се запозна со дечкото на мсн. Најпрвин си пишуваа по цел ден, потоа се видоа неколку пати и се ќарија. Еве одат веќе година и неколку месеци и немам видено повљубен пар од нив.

Шо е до мене, појќе ми се свиѓа допишување преку писма,преку пошта. Денеска светов е се побезобразен, а на интернет се бараат одредени работи, кои и не се баш романтични(добро не баш сите го прават тоа). Ама од друга гледна точка, интернетов ги конектира луѓево, пример немаше денес да сум на форум или да се допишувам со некои личности за кои ден денес животов би го дала...

pa da, mojot soprug go zapoznav na net...iskreno se poznavavme 7 godini pred toa, noe ete slucajno go sretnav na net i pocnavme da flertuvame i koj ti znael deka toj e mojata prva ljubov..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom