Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се погоди машко.
Абе ништо,се запознавме на Мирц со едно девојче,се догворивме да излеземе,ама на слепо,значи без слики....и стварно не сакам да судам за надворешен изглед на лугето,ама воа беше:ija:...а карактер,бетер....
Сеа не дека ја сум совршен,ама барем свакам кога не сум пожелен,ама она не свакаше.Стварно,коа ја видов ми се исподигаа цревата...и после ај барај културен начин да му кажеш на некој со IQ -10 дека не ти се допага,и дека сакаш да си одиш дома....па коа тоа заврши,следеше гњавење по телефони и слично...стварно не е убаво да го доживееш тоа.

Интернет романси ... зашто да не ...
Но колку од тоа може да се реализира во вистинска љубовна романса не знам ... се зависи од лицата и од нивната заљубеност, привлечност што и да е. Сепак верувам дека можно е од интернет романса да премине во голема вистинска љубов:wub:

Интернетот може само да послужи да се договориш со некоја за кафе. Инаку киснење на месинџер и изјавување љубови и што ти знам таму - НЕ!

Секој си има сопствени мислења на оваа тема што во последно зема поголем замав. Инаку нема врска од каде ќе најдеш романса, било интернет или во некое кафуле, и двете можат да бидат заблуда, така да не бидете престроги на интернет романсата. Стварно треба да не паѓате толку лесно и да ја запознаете личноста што имате некои чуства со неа пред да се случи вистинскиот контакт.

pa zavisi sto spagja pod internet romansa.ako e pravenje muabeti i izjavuvanje ljubov na msn ne veruvam u takvi raboti ali ako e samo zapoznavanje pa posle toa iskacanje kafe i sok da zasto da ne.i nemora da znaci deka sekoe zapoznavanje ili pravnje muabet decko .najcesto se slucuva drugarce da mi bide.ali ako posle toa zapoznavanje se prodolzi kontakt vo zivo i ima hemija zasto da ne.veruvam vo takva romansa vo koja se zapocnalo muabet na net.

Започнување на романса по нетов, не викам дека е невозможна, во последно време е и често застапена. Ама останување само на нет и одржување преку мсн или мејлови-не би рекла. Башка тоа која е поентата да се залепам ја пред монитор, кога можам истото време да го поминам излезена во кафич, дискотека, клупа во парк итн.
Старомодна сум бе, сакам муабет во 4 очи, сакам да го гледам говорот на телото додека ми зборат, а не да плакнам очи на букви и празни муабети. Јас си имам мака при зборење со луѓе што ги знам(не ми е секогаш лесно да протолкувам што сака да каже другиот), а не па со непознати.

Ако има искреност од двете страни, ОК, зашо да не? И да, битна ствар е и да се од ист град
Не мора да значи.

Позитивно во тие романси е тоа што луѓето во некои случаи, повеќе се отвараат себеси преку тастатура, отколку во фаца. Значи има работи кои не можат директно да се кажат, полесно е да се искуцаат. И неколку разговори отворен муабет може да резултира со нешто цврсто и силно. Значи можеби...

лошо искуство имам со нет романсите

од лично искуство најубавата романса (која уште трае) е започната на интернет. се разбира само на муабет се почна кога се запознавме во живо.

интересна тема и иинтересни мислења и дур мо=и и да се види како и некои и успеале во тоа.Но како и да е најинтересното во ова е тоа што сите знајме дека на интеренет секој на некој начин е нешто друго или пак она што навистина посакува да биди едноставно се отвора личноста и што да се кажи само шиба.Но сепак има доста пример кои успеале а сега зашто како завршиле тоа е друга приказна али колку што видов скоро никоја не успеала сепак далечината си го прај своето колку и да се трудат двајцата но секако и никогаш не се знај како ќе заврши.Сепак ако се најди особа која мислиш дека е ок дефинитивно вреди да се проба и едноставно да си ја бараш среќата...имам уште некоја мисла али сега толку ми се спие во наредна прилика повеќе т.е утре :)))

Мојата моментална љубов ме запозна преку нет... ( ок не кажувам дека јас се заљубив у него на прв поглед) и онака прво муабети па се видовме па се после ред редум...
точно одалеченоста прави проблеми.. али ако се сака се се може...
ид а ... зашто да не романса на нет

za to da definitivno koga ke si sednis i taka kazanoto vo 4 oci ne e ona istoto kako preku net

mozi be oti da ne mozi ovde site sme isti krivi levi grdi ubaj kori slepi
ako ti recam deka sum bush ke mi vervas

za to da definitivno koga ke si sednis i taka kazanoto vo 4 oci ne e ona istoto kako preku net

Не е точно ама и преку нет е интересно, дури можеби и поинтересно.
И што има веза дали почнало преку нет или штознам каде, битно е како ќе се заврши :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom