Интернет романси

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Ја лично познавав еден дечко имаше едно 24-5 години блиску до мене живееше и стално идеше по нет-кафиња, и пред извесно време разбрав дека се оженил со некоја од Лондон. И баш ми е мило за него

Таква работа...јок! Ич не ми е за верување...Шо ќе ми е бе нешто шо ќе се сведе на дркање?
I`ll plug you in, dim the light, Electric Barbarella...
Сакам жена од крв и месо, не од пиксели и мегабити.

Ne veruvam vo romansa preku net zs mislam deka e nevozmozna a i glupa po malku...

јас со мојата веке екс , се запознав случајно преку нет, па ко се видовме нашето пријателство прерасна во љубов и тоа голема , и траеше 2 години се до пред еден ипол месец ... така да можни се и интернет романси ...

da teram romansa preku net nikako ali ako se zboruva za zapocnuvanje na romansa togas ic tiiiit ne me boli dali e na net ili na odmor ili u nekoe disco :)

nema sansi,sekakvi budali ima.da se pozaebavas malku da,ama romantiki:nenene:

nema sansi,sekakvi budali ima.da se pozaebavas malku da,ama romantiki:nenene:

хах , а што ако ти кажам дека по цели денови и ноќи сум дремел на мсн , поради личност која ја немав запознаено во живо !!! и сеуште дремам , можеби .. поради неа .. некогаш

хах , а што ако ти кажам дека по цели денови и ноќи сум дремел на мсн , поради личност која ја немав запознаено во живо !!! и сеуште дремам , можеби .. поради неа .. некогаш
hehe ..... onda kaj tebe e problemot ne kaj nea :)(se zezam) maca ubavo si kaza so ima da kaze ali sekoj od nas ima razlicni stavovi i nemozes da ocekuvas da vi se poklopuvaat mislenjata :)

pa ako se stvarno iskreni i dvajcata zs da ne nikogas ne mozes da znaes kade i so kogo ti e srekata

тоа го има само на филм, ако сте го гледале EURO TRIP:pos2:
не верувам многу дека успеваат такви работи...можеби ептен ретко , но сепак неможеш да бидеш сигурен во нешто што постои само на компј.
јас не сум имала такво нешто, освен ако се смета она мирцањето, коа сум имала 12 години:pos2::pos2::pos2:

Може да ма романса на нет, ако луѓето сакаат таква работа и не им смета тоа може да постои многу лесно....

можит да се дозволи ако ти се свиѓа а немаш храброст влице или сакаш лично да го запознаеш некој шо веќе знаеш дека постои...а да ти се приклучи некој трет шо не го знаеш па поготово да не сте од исти град...ма каква романса би било тоа

Јас со мојата девојка прво на мирц па после на мсн, па во живо се запознавме
и на крајот излезе оти се сакаме:pos2: И одиме веќе 2 год.

ete jas ke kazam za moeto iskustvo do sega primer zemam da se 10 ... 8 gi imam zapoznaeno preku net na kjoro i se odvivalo romansa na net pa preminalo i vo ljubov vo zivo pa sakam a dokazam deka ima takvi stvari ......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom