M
MIL
Гостин
Hehehe imam ljubov preku net samo romansa ne i mnogu si ja sakam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
започнава романса на нет по неколку месеци се видовме мување после продолживме на нет зашто типот е далеку па дојде почнавме врска и така досега е супер иако на нет све започна
за изглед е ист секако има сега камери можеш убаво да се видиш а за карактер не на нет е многу по проблематичен а у живо кога го запознав супер фин знае муабет да прави без да се препукуваме за нешто или да се правиме фаци пошо на нет сепак не се истакнуваш многу како добра особа посебно не машкоИнтересира ме дали е истиот на карактер како што бил и на мсн?
Не сум за романса преку инт,поради тоа што неможеш убаво да го запознаеш како што можеш во живо,не гледаш какви фаци праве,како зборува,body language....и после кога ке се запознаете можеш лесно да се разочараш,нормално ако си планирал нешто со личноста.
Налетуваш на погрешни мсн и скајп контакти. Но...не има и фини момци.ВОЗДРЖАНА.
Иако моето досегашно искуство покажува дека на нет повеќе висат манијаци, загорени и желни за сајбер секс. Или пак јас нон стоп на такви налетувам?