Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе се е тоа во ред ама руторот е на комшијата над мене@Jacobs намести на рутер да работи во mixed mode. Сигурно рутерот ти е наместен на N, а тебе ти треба b/g. Намести во него b/g/n и ќе ја покаже![]()
Ичисти со Malware Scanner, ичисти со CC Cleaner, избриши екстензии на хромот ако имаш ставено и решен проблем.Аман кажете како да напрам да не ми излегвет разни рекламации по chrome не се трпит веќе кај да стегнам излегвит по нешто, дури и нигде да не стегам како бомби се темпирани на секој 30 секунди сами да се појавуваат
Јас знам, оди инбокс.Другари ми треба некој што стварно знае како да сокрие идентитет и IP/MAC адреси. ИТНО Е !!
IF YOUR LAPTOP DETECTS WIFI SIGNAL BUT STILL DONT CONECTS TO ITДел инспирион 1525 мислам дека е не сака да ми ја покаже мрежата на бежичниот рутер?
значи сите други мрежи ми ги јавува само таа што ми треба ја нема?
некој совет ? апдејтирано со последни драјвери не сака
на дргите уреди мрежата си работи најнормално
И кај мене нема. Од мобилната апликација си работи нормално, ама изгледа дека на веб сајтот има проблем.Дали има промена на speedtest.net страната или...?
Кај мене не ми излегува мапата со сервери во МК:
![]()