Ima po mediumite veke deka ima problem so skype te pokazuva offline i ne saka da se konektira a jas probav da pisam stigaat porakite no me pokazuva offline ikonata desno non stop vrti kako pri konektiranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е многу долга патеката што ја одбираш за торентот, сам ја брише.Луѓе, имам еден проблем. Пречесто ми се случува кога спуштам со торентот да се појави грешка, со сите можни се случува ова (Deluge, μTorrent, BitTorrent) -- Error: The system can not find the path specified. Знае ли некој чаре за ова?
Досега ми се спуштаа во Downloads во C. Прееска сменив, ставив да се спушта на Desktop во D и немаше проблем.Ако е многу долга патеката што ја одбираш за торентот, сам ја брише.
Пробај стави за патека да го симне торентот во D партиција во некој фолдер. или во C во некој фолдер што ќе го креираш.
Isto I kaj mene eIma po mediumite veke deka ima problem so skype te pokazuva offline i ne saka da se konektira a jas probav da pisam stigaat porakite no me pokazuva offline ikonata desno non stop vrti kako pri konektiranje.
Network connections - Change adapter settings - десен клик на Lan или Wifi adapter - Properties - најди IPV4 кликни - на него Properties - кај DNS стави едно да биде 8.8.8.8 на другото од оператор нека си остане.Знае некој како можам да го решам проблемов? Не можам да се пуштам на пола страни на интернет , ми вика ERR_NAME_NOT_RESOLVED на хром , пробав и на мозила , ништо. У главно тие што ги посетувам најмногу не можам да ги отворам.
Рекламите ти се отвараат само замунда кога користиш или секогаш. Бидејќи ти реклами се вклучени на страната на замунда.само што го реинсталирав виндоусот (пред 1 недела) и овие реклами ми се појавуваат, а неам отварано безвезни сајтовиисто така често знае нов таб или виндоу да ми се отвори ... помош . .
![]()
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/adguard-adblocker/само што го реинсталирав виндоусот (пред 1 недела) и овие реклами ми се појавуваат, а неам отварано безвезни сајтовиисто така често знае нов таб или виндоу да ми се отвори ... помош . .
![]()
Рекламите ти се отвараат само замунда кога користиш или секогаш. Бидејќи ти реклами се вклучени на страната на замунда.