- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Изгледа во firewall ти ги ставиле подесувањата. Оди во control panel и најди го windows firewall прочепкај во него.Нема ништо. Чаре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа во firewall ти ги ставиле подесувањата. Оди во control panel и најди го windows firewall прочепкај во него.Нема ништо. Чаре?
ок фала ти.Изгледа во firewall ти ги ставиле подесувањата. Оди во control panel и најди го windows firewall прочепкај во него.
Пиши на гугл cucumbermix.com Мислам точно напишав. Ќе ти даде страна и имаш во средина директен линк. За безбедност на податоци нема гаранција. Ама за пристап по основ "мора" ќе добиеш. Кога ќе завршиш, само избриши историја во chrome и никој нема да знае што си отворилок фала ти.
Рики, само да ти кажам дека мене ми помогна ова на Рон Бургунди, често знае тоа да биде проблемот, пошто каблите ги врзуваат колку да се рече.Што треба да барам?
vikni gi one da proverat, ti ne treba nisto da barasjas imav problem takov ispadna kaj so e priklucen kabelot moj na banderata od vetar da bil otkacen, koga duvase vetar obicno snemuvase signal pa posle skroz snema dojdoa i go sredija
![]()
Фејк е, пејпал не користи таков маил. Ова најчесто се користи за ширење на вируси во линкот за да крадат идентитет.Абе да ве прашам нешо ми стигна мејл од Paypal незнам колку е веродостоен тој маил и дали е нивни официјален дека сум напраил сумлива трансакција,работата е во тоа што јас воопшто не користам PayPal и дали е можно некој да користи мој меил и да праи некој малверзации,еве го меилот доле ке стаам слика
Прегледај го приврзокот 133178
Фејк е, пејпал не користи таков маил. Ова најчесто се користи за ширење на вируси во линкот за да крадат идентитет.
Прегледај го приврзокот 133179
Немаш проблем тогаш.Не сум,само го отворив меилот
НеДали може да сменам ип адреса од близу? без да користам proxy , sock или vpn?
kakov internet koristis? docsis? ili lan ?