Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Како да сменам пасворд на wi-fi? Не си го знам стариот пасворд
Приклучен си на wi-fi преку лаптоп или компјутер ? ако си оди десен клик на конекцијата па properties>security и штиклирај го тоа show characters за да ти го кажит пасвордот .

Мы зарегистрировали подозрительныј трафик, исходјаштиј из вашеј сети.
С помоштьју этој страницы мы сможем определить, что запросы отправлјаете именно вы, а не робот.

Чтобы продолжить поиск, пожалујста, введите свој номер телефона в поле ввода и нажмите «Отправить».

Ми го појавува ова и не можам да отворам google.com. Шо е финтава да не знај некој?

о
Мы зарегистрировали подозрительныј трафик, исходјаштиј из вашеј сети.
С помоштьју этој страницы мы сможем определить, что запросы отправлјаете именно вы, а не робот.

Чтобы продолжить поиск, пожалујста, введите свој номер телефона в поле ввода и нажмите «Отправить».

Ми го појавува ова и не можам да отворам google.com. Шо е финтава да не знај некој?

Симни го malwarebytes и скенирај го комп.

Пробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.
Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovo
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 23:19 ---
Пробај да го реинсталираш пребарувачот. Тоа би требало да го среди проблемот.
Влези во HELP na mozzila pa Troubleshooting Information i reset i komplet mozzilata ke se restartira i uzivaj.....ako e normalno tehnicki problem ke se sredi vaka a ako e VIRUS togas ne mu se misli vaka onaka eden format i gotovo

--- надополнето: 9 февруари 2013 во 23:19 ---
Не е пишал што користи дали мозила,хром,опера или што и да е затоа не му кажав постапка за ресетиранје реинстал ја врше истата функција на сите пребарувачи. Тој искенирал со malwarebytes па спајверот или адвер е најверојатно избришан веќе.

Ми треба Grandstream HT502. Колку пари е, и каде можам да го најдам во мкд?

Зашто баш grandstream? Некое cisco нема да ти заврши работа?
Ќе ми заврши, меѓутоа имав некој проблем со тоа, го искршив, а под договор е, и сега ми бараат многу пари.
Затоа прашувам колку е и каде можам да го најдам :)
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 16:41 ---
HT502large.gif

Стриктно ваков ми треба.

Во МК тешко да го најдеш скоро невозможно, од каде ти го бараат кој оператор?
Иначе најубаво нарачај си го преку amazon и заврши работа така.

Имам рутер Pirelli DRG A225G, и сакав да му го сменам пасвордот. Пробав да влезам на 192.168.1.254 (default ip adress за овој рутер) ама не сака никако. Го ресетирав и пробав пак и не сакаше. Пробав и со ipconfig во cmd, и оние две Default Gateway ип адреси беа исто така невалидни ( 0.0.0.0 а другата ја немаше). Некое чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom