Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
A шо пари е switch-от ако знајш?
Најевтиниот е 400-500 денари. Али рокаат многу брзо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A шо пари е switch-от ако знајш?
Една другарка има sony vaio лаптоп и тие лаптопи за пуштање на wireless имаат како switch напред и го пушташ и гасиш .. е сега она го исклучила од system tray, додека switch-от бил оn и сега никако неможе да го пушти wireless-от ... да не знае некој што треба да се направи?
Во Device Manager нека го најде и Enable
Да откачам кабелот за интернет од ПЦ-то и да го ставам на лаптопот дали би требало да се подесува нешто за да имам нет на лаптопот? Интернетот ми е кабелски и има фиксна т.е непроменлива IP.
Само што се спаси компјутеров од "шутка". Ќе почекам ше некој ден, али стварно претераа.Не е до тебе, на моменти се губат сигнали од Македонски телеком. Значи до нив е проблемот, и не си еднинствен.
Ќе се среди за скоро време.
Не е за тука прашањево ама нема друга тема и затоа тука ке го поставам , може ли некако да се симне видеово
http://www.morm.gov.mk/morm/mk/balkanski_blesok_2010/news/pocetok-na-ocenuvanjeto.html
Неможам да го најдам URL-to на видеото , чаре?
Ако може некој да ми даде линк или да ми препорача програма со која ќе може да симнувам видеа од youtube.
Јас имав едно време инсталирано, но сега не можам ни да се сетам на името на програмата, апликаицијата.
Се извинувам ако постов не ми е на правилно место.
:kesa:
Thank you! Thank you! Thank you!