H
Hombre
Гостин
Веќе 8-ми ден некој си манијак со статична IP адреса:192.168.1.254 ме напаѓа...
Неможам да го лоцирам...Помош...
таја адреса е од рутерот твој, требит да си зачистиш со некое програмчеВеќе 8-ми ден некој си манијак со статична IP адреса:192.168.1.254 ме напаѓа...
Вистина...фала ти многу.таја адреса е од рутерот твој, требит да си зачистиш со некое програмче
Не можеш и што и да ти кажале, не е вистина.Ne mozev da baram mogu niz forumot za kaj da pisam , pa eve ovde ke prasam.Znaci sakam da znam dali mozam da vidam na msn nekoj koga e APPEAR OFFLINE ??
Во Device Manager нека го најде и EnableЕдна другарка има sony vaio лаптоп и тие лаптопи за пуштање на wireless имаат како switch напред и го пушташ и гасиш .. е сега она го исклучила од system tray, додека switch-от бил оn и сега никако неможе да го пушти wireless-от ... да не знае некој што треба да се направи?
кога сакаш да не ти се троши сообраќај, долу десно до саатот десен клик на икончето од торент програмата и exit.Најверојатно проценивте дека врска неам со торентиве и нивно менаџирање, ако може да ми објасните како да направам да не ми цица толку интернет на аплоад, оти ми се случува при крајот на месецот да ми стане спор интернетот поради надминат лимит.
знам, пишав погоре дека после завршувањето со симињање, го бришам торентот од листата( и актуелна и готова) и го гасам преку тоа ти што кажа Exit доле десно.кога сакаш да не ти се троши сообраќај, долу десно до саатот десен клик на икончето од торент програмата и exit.
Во опциите на торент клиентот лимитирај upload на 7 или 8 килобајти во секунда.знам, пишав погоре дека после завршувањето со симињање, го бришам торентот од листата( и актуелна и готова) и го гасам преку тоа ти што кажа Exit доле десно.
Имало немало сеедно е, Opera>all.има некоја тема на форумов за кој интернет пребарувач е најдобар и кој го користите итн.. ?
За кого какоИмало немало сеедно е, Opera>all.
има некоја тема на форумов за кој интернет пребарувач е најдобар и кој го користите итн.. ?
Имало немало сеедно е, Opera>all.
Сите се одлични освен IE.За кого како
За мене порано беше Firefox, сега Chrome.
Chrome е најбрз, тука нема дискусија, но од поглед на дизјан (визуелно) е тапа, така да ништо од бизнисотЗа кого како
За мене порано беше Firefox, сега Chrome.