Sephiroth
One-winged angel
- Член од
- 28 април 2006
- Мислења
- 4.034
- Поени од реакции
- 130
Најевтиниот е 400-500 денари. Али рокаат многу брзо.A шо пари е switch-от ако знајш?
Најевтиниот е 400-500 денари. Али рокаат многу брзо.A шо пари е switch-от ако знајш?
Една другарка има sony vaio лаптоп и тие лаптопи за пуштање на wireless имаат како switch напред и го пушташ и гасиш .. е сега она го исклучила од system tray, додека switch-от бил оn и сега никако неможе да го пушти wireless-от ... да не знае некој што треба да се направи?
Јас пробав во Device Manager, ама таму се си е нормално, направив и Disable па пак Enable ама несака да се уклучи ништо ... нешто друго што може да се направи?Во Device Manager нека го најде и Enable
Не. Можев евентуално да направиш нова конекција, ако се поврзуваш со username и password.Да откачам кабелот за интернет од ПЦ-то и да го ставам на лаптопот дали би требало да се подесува нешто за да имам нет на лаптопот? Интернетот ми е кабелски и има фиксна т.е непроменлива IP.
Само што се спаси компјутеров од "шутка". Ќе почекам ше некој ден, али стварно претераа.Не е до тебе, на моменти се губат сигнали од Македонски телеком. Значи до нив е проблемот, и не си еднинствен.
Ќе се среди за скоро време.
Повели.Не е за тука прашањево ама нема друга тема и затоа тука ке го поставам , може ли некако да се симне видеово
http://www.morm.gov.mk/morm/mk/balkanski_blesok_2010/news/pocetok-na-ocenuvanjeto.html
Неможам да го најдам URL-to на видеото , чаре?
Ако користиш Mozilla Firefox (постојат екстензии и за Опера, Хром, итн.), има мал милион екстензии (add-ons) токму за симнување на клипови од Youtube, достапни тука. А ако инсистираш апликација посебна да користиш за тоа, тогаш клик тука.Ако може некој да ми даде линк или да ми препорача програма со која ќе може да симнувам видеа од youtube.
Јас имав едно време инсталирано, но сега не можам ни да се сетам на името на програмата, апликаицијата.
Се извинувам ако постов не ми е на правилно место.
:kesa:
Real Player e убедливо најдобриот програм за симнување на видеа од Youtube.Thank you! Thank you! Thank you!