Internazionali BNL d'Italia 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ti si znaesh :) .
Jebi ga Rafa,spremaj se za strizenje utre . A taman se poraduvaa Rafa,Toni I Igor
Ќе одам до на фризер да ти кажам, така ми беше и планот и тоа пред мечот, да нема што да ми стрижи :icon_mrgr:
Иначе мечот ќе се игра трет на централниот терен. Акцијата на централниот терен почнува во 12 часот со мечот Мугуруза - Бачински. Не пред 14 часот ќе играат Гофан и Мареј, а по овој меч следуваат Ноле и Рафа.

Ќе одам до на фризер да ти кажам, така ми беше и планот и тоа пред мечот, да нема што да ми стрижи :icon_mrgr:
Иначе мечот ќе се игра трет на централниот терен. Акцијата на централниот терен почнува во 12 часот со мечот Мугуруза - Бачински. Не пред 14 часот ќе играат Гофан и Мареј, а по овој меч следуваат Ноле и Рафа.
ne be tebe,Rafa ke go strizat . Ama iskreno,se poraduva malce ,neli

ne be tebe,Rafa ke go strizat . Ama iskreno,se poraduva malce ,neli
Искрено се уште сум под импресии, се додека вашиот лав не ми ги згасне со рутинска победа утре, не сум ироничен, само да не е посрамно од Доха 2016.

Како се движеше резултатот во првиот сет меѓу Ноле и Белучи?

1.3 za Djovak na zemja protiv Rafa , poshtujem.
Lele ,lele ,kako ke go mava utre na Hijavata , cico Toni ke gleda bespomoshno od tribinite

не летајте многу со Новак, фаворит е да, ама не е Надал без шанси, мене ми оди на изненадување утре

И јас сум убеден во Новак утре, што знам...

Utre cetvoricata kontra tenisi i lapajte beli cicinja. Ako pominat da znaete zosto ste igrale.

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

"Too bad I didn't watch the match. However, this thread is hilarious. Why are you people fighting again? Nole fans/trolls not happy, Nole haters not happy either. I don't get it. Why aren't you people happy?

Nole gives bagels, wins his matches 6:0, 6:1, weak era, mugs everywhere; Nole gets bageled, wins a match, weak era, mugs everywhere again . Nole loses his match in 2 sets, like in MC, weak era, mugs everywhere.

So what kinda Nole do you want? I'm asking his fans, his tards, his haters, everyone ... What kinda Djokovic do you want to be happy and fulfilled? Whatever Djokovic does people complain.

Oh boy "

Со пласманот во полуфиналето, Пуи ќе се стекне со минимум нови 360 поени и тие му овозможуваат да биде во првите 32 на ATP Singles Ranking, во превод ќе биде носител и ќе му биде многу полесно на Ролан Гарос.
Рафа со освојување на титулата се враќа на 4тата позиција на АТП листата пред Ролан Гарос.
Тием со освојување на титулата би дошол на позицијата број 8. (без разлика што сите го опишувате овој настан како невозможен) :D

Пуи конечно го остварува својот потенцијал. Многу талентиран тенисер, само до сега го мачеше главата и движењето, но оваа сезона сето тоа е надминато и братот игра одлично. Сменета му е техниката на сервис, сега има пократок замав и генерира повеќе сила и ако влезе во ритам на сервис нема спас. Осети Ферер во Мајами како изгледа тоа, а и овде во Рим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom