Internazionali BNL d'Italia 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Твоето фаворизирање на Џокович те прави слеп или допирот со реалноста ти е изгубен, трето нема.
Зборам во глобала, дека нивото на тенисов е меѓу најниските откако памтам. Буквално нема еден, еден да биде во форма или да е стабилен освен Џокович. Никаква конкуренција нема, Мареј што плетка нешто а е далеку од доволно, или Нишикори лигушот што излегува на терен со бело знаме пред да почне мечот.
Што се потресе ти, не го дискредитирам ниту обвинувам Џокович, полека со изразиве.
Твоето фаворизирање на Џокович те прави слеп или допирот со реалноста ти е изгубен, трето нема.
Зборам во глобала, дека нивото на тенисов е меѓу најниските откако памтам. Буквално нема еден, еден да биде во форма или да е стабилен освен Џокович. Никаква конкуренција нема, Мареј што плетка нешто а е далеку од доволно, или Нишикори лигушот што излегува на терен со бело знаме пред да почне мечот.
Што се потресе ти, не го дискредитирам ниту обвинувам Џокович, полека со изразиве.
ne e Djovak problemot be,reagiram shto teniski legendi gi omalovazuvash za da dominacijata na Djovak gubi na tezina I na tebe da ti e polesno, a istite tie koga bile vo nivniot prime ne ti smetalo shto ne pravele poseriozen problem na golemata chetvorka, a ti smeta sega koga Novak mete se po spisok.Novak gi reshava lesno Rafa,Fed I Marej poslednite godini,tebe ti smeta oti Gaske I Ferer ne mu pruzat otpor. Taa logika tvoja me natera da se posomnevam vo tvojot razum ,no sepak izvini ako te navrediv

Ko top 5 teniser na zemja nikakvo iznenaduvanje ne e ova, znaejki vo kakva forma e Federer.
Новак, Рафа, Нишикори, Мареј...си знаеш петтиот :D[DOUBLEPOST=1463075824][/DOUBLEPOST]Како може Белучи константно да му е тежок противник, стварно не сфаќам.Солиден играч е разбирам, ама сезонава е ужас и пак го мачи.

Ноле ли е, Русевски ли е? Ау, и тоа компир изеде, бре. :icon_mrgr:

Бердих, и тој со компир, аууу. :pos:

3 koef на Белучи уживо
А Ѓоковиќ поен не зема на негов сервис :D

Бердих да има малку образ уште утре да се повлече од тенис.

Гледајќи го Белучи се чудам како играч со таков репертоар на ударци не направи некоја кариера, невидена промаја мора да бидеш во главата со вакви ударци да имаш испод просечна кариера...

Бердих да има малку образ уште утре да се повлече од тенис.

Гледајќи го Белучи се чудам како играч со таков репертоар на ударци не направи некоја кариера, невидена промаја мора да бидеш во главата со вакви ударци да имаш испод просечна кариера...

Со истата помисла дојдов на форумо ова да го напишам ама си ме преварил. У право си ного.
Ја го имам ретко го гледам Бердих зошто не ми се допаѓа како игра и од тие моменти кога го гледам секогаш е ДРВО, само еднашка го имам фатено како го победи на Ферер, и све друго што сум гледал се порази, како малер да сум му, ако нека е. НЕКА СЕ ЗАСРАМИ!

Белучи звер, која фаца си!

Бердих мајсторе. :cuc::cuc::cuc:
Шо се случува со компириве денес?? Ај Бердих нормално е за него, ами Новак па и Шарди не очекував да одигра така слабо.

Тиквар Белучи, уште непочнат сетот го еба, воедно и мечот.

Бердих треба да си ја земе под рака Саторова, и нека се префрли во модниот бизнис навреме. Навистина е срамота да загубиш 6-0, 6-0 од било кој, не само од Гофан. Трагедија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom