Internazionali BNL d'Italia 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Халеп нека земе нека се утепа слободно.Онакви зицери ни аматери не промашуваат.Се посра начисто,не сакаше да нападне кога имаше шанси.

Суарез врска немаше,и таа не знае како победи.

Приателчиња,другарчиња и останати дајте некој квалитетен стрим за ФЕД vs Вавринка[DOUBLEPOST=1431804384][/DOUBLEPOST]Федерер - Вавринка 6:4 6:2 за 54 минути игра.
Утре не чека ново блогбастер финале од супер тешка категорија Ѓиковиќ vs Федерер.
Ке биди тоа борба за секоја топка до последна капка пот со среќа на двајцата.

Последно уредено:
Како бе баш во 4 финалето, не се тамаМ овие. :(

Ја гледаш Шарапова како победува, и се мрда тоа фустанчето, стенка, се опуштатш како некој софтпорн да гледаш и наеднаш ја покажуваат оваа Наваро и те се одмилува животот.

Кога им ги доделуваа наградиве уште поочигледно беше, контраст на женска убавина :LOL:

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
152g5mv.jpg

Neshto tenko komentari be.Ili nema shto da se komentira koga igra Novak i odnapred se znae rezultatot.Uf, koja feshta ke beshe ako sluchajno pobedeshe Fed , ke se pojavea pechurkite od site strani .Za kakov dominator stanuva zbor najdobro kladilnicite demonstriraat, igraat prviot i vtoriot na ATP a koeficientot 1.35 za Novak. Novak go oduchi Fed od chip,n,chargot , pa duri i od izleguvanjeto na mreza. Dva tri pasinga vo startot i Fed si sedi miren , vekje ne e tolku tvrdoglav , mu dojde pametot. Se trudam na sila da bidam uchtiv da ne naapam nekoj fan na Fed, ama shto mi e gajle, koga Fed e bezobrazen i aroganten , who cares. Se utepa od prvokatorski izjavi poslednite meseci kon Novak , eve poslednata vcera ,, ne e Novak Nadal na zemja,, .Pogreshna strategija, go motivira Novak da go nashamara pedagoshki, na momenti Fed deluvashe kako malo dete , uplashen i nesiguren. Se chustvuvashe i gledashe nemokj vo negovite ochi. Od drugata strana pak Novak kako na trening , rutinirano, nebare igra so Krajinovic.
Gazi majstore , idemo , ke vnimava shvicaracot shto trici jade vo idnina[DOUBLEPOST=1431892025][/DOUBLEPOST]moshne dobar komentar chitnav ne netot , moshne dobro ja dolovuva poentata za dominacijata na Novak

Novak is just ridicules...this is not even funny any more...He doesn't even have to play aggressive tennis..he will exploit your weakens to a point you are start missing even with your regular shots

Последно уредено:
Ѓоковиќ H2H во сите финалиња.
Да ги тргнеме Надал, Федерер и Мареј на страна, против сите останати во финале има скор 27-3, а тоа се порази од Вавринка 2006, Цонга во 2008 и Хас во 2009.

Мада и ова се празни муабети, се би дал и Новак една од 12те победи против Надал да беше на РГ или би му ,,подарил'' 2 мастерси на Мареј за УС Опен 2012 :D

Nadal: 12-10
Federer: 9-5
Murray: 6-5

Ferrer: 3-0
Berdych: 3-0
Fish: 2-0
Gasquet: 2-0
Wawrinka: 2-1
Tsonga: 2-1
Canas: 1-0
Cilic: 1-0
Davydenko: 1-0
Del Potro: 1-0
Chris Guccione: 1-0
Jurgen Melzer: 1-0
Kubot: 1-0
Feliciano Lopez: 1-0
Massu: 1-0
Monfils: 1-0
Raonic: 1-0
Youzhny: 1-0
Haas: 0-1

Со Крис Гучионе играл финале бе :pos:

Да дополнам, последните 7 големи (важни турнири, без 500ки и 250ки) на кои учествувал ги освоил, мастерси, завршниот во Лондон и Австралија годинава. Скор 37-0.
-20 победи по ред над топ 10 играчи, на овие 7 турнири (последен пораз од Федерер во Шангај во октомври)

Последно уредено:
Многу му ја извадивте од контекст изјавата на Фед. Незнам зошто Новак би бил навреден од изјавата дека " не е Надал на земја". Прво и основно, тоа Роџер го рече, во смисла дека не би имал никаква шанса да го победи Рафа на земја (за ова зборува и нивниот скор на "шљака"). Второ, Надал е апсолутен рекордер кога е земјата во прашање, и многу нормално е некој играч да даде ваква изјава. Ова е исто ако (хипотетички гледано), пред некое финале/полуфинале на Вимболдон, Мареј изјави дека "Новак, не е Роџер на тревна подлога".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom