Интересно-смешни форумски цитати

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Цитат:
Напишано од Aceva
Машала, глеам се шири насловов.
А мие тетовќе, шо смо ватрене и шо се гриземо?...

напишано од Mandrak
Вие тетовќе не сте многу убае, ама сте шармантне и рунтае сте у ноѓете!:pos:
„...не паркај ме за сисе, алергична сум, ќе ти легнем”:pos:

Na temata "Pleskanje po..."na Ljubov i to...:) Mandrak bre,me umrevte od smea so taa Aceva...nalet da ste...:):):)

Batistuta напиша:
Најпознатата мисла кажана од Tореадор, а широко прифатена од народните маси :) :wink:

стив е празен

untitled5hm.jpg

bibika напиша:
Stom se poglednam vo ogledalo mi ide da se samozapalam. Tolku sum jebozovna sto tesko si oddolevam na iskusenieto.;),a ne pa za drugite muabet da praam.Kaj odam pozadi mene ispopagjani,gorat zapaleni,da se cudis...

Сум се одземала од смеење!!! Браво, браво, браво!!!:cuc: :cuc: :cuc:

п.с. Ги тргнав смешковците, дека без нив е подобар постов!

Vlad II Draculea напиша:
значи сексо е ко пијанство ама различно..

:pos: :pos: :pos: ........

Vlad II Draculea напиша:
мислиш мочалото...

мори маро, ај мори уште еднаш да пробаме да се јаваме ко шо вика дивне? мош сеа че се погоди? демек ја мочалово кај тебе вмочало.. вака и ја мом да те јавам а и ти мене.. че се менуваме на полпат.. ама поубо всено да останиме

E stvarno e zakon so toa replikite :pos: :pos: :pos:

Eko1 напиша:
A shto ustvari znaci da "dudlash"

ragazza напиша:
Еко Dudla i dudlal od ko nie site uste ne znaefme komputer sto e . Star volk e

Eko1 напиша:
Eh citam... se prisetuvam... i blago pod mustaki se nasmevnuvam... toa bea vreminja porano.... sega nemam tolkavo vreme...poshto jas sum takov karakter... ako se posvetam na neshto se posvetuvam maksimalno... i normalno togash se dobivaat i dobri rezultati... inace samiot akt e "Dudlanje" e umetnost vo sebe...treba priroden talent... i vo negovoto definiranje postojat samo dve raboti: GO IMASH ili GO NEMASH
Eko1 напиша:

PS: moze malku sum zar`gjan... ama mislam deka seushte go imam vo sebe.... taka da ako nekoj/a se somneva... BRING IT ON!!! :lol:

ragazza напиша:
I ako znam deka igram so ogan
I dear u

Eko1 напиша:
I like a good chalenge....
Eko1 напиша:

Moze malku napred ke odam.... ama gledam.... plazha... sonce... nekoe blago koktelche so votka.... jas.... ti.... vo pozadina lesno housche se slusha... posle votoroto pivo naracuvam tekili.... a kelnerkata kako da mi cita misli... pa gi ostava na tvojot stomak... (demek da ne se izvalkaat na pesokot.... ).... a pak mene bodyshotovi mi se omilena stvar.... izgleda sudbinata si izmesha prsti vo situacijava..... :P

ragazza напиша:

Eko1 напиша:
Toa beshe samo eden mal prewiew na shto bi mozelo da bide tvoe.... se shto treba da napraviesh e da kliknesh na "LP" i da napishesh poraka so tvoe contact info i termini koga si slobodna...
Eko1 напиша:

Ili treba celo vreme tuka na javno da ti dudlam?.... Ako e taka togash smenete topic vo: "Dudlanje - vashiot son vo realnost... cekor po cekor do sovrshen dudlach".... :lol:

ragazza напиша:
Nizok udar mislam deka ne mi treba skola za dudlanje , a plus znam te pusko kad si pistolj bio samo imas poen vo to da e dovolno od druzenje tuka )
I go for the Lp

Eko1 напиша:
Ne me svati ubavo.... za tebe znam deka nema shto veke da naucish... :lol: .... mene mi beshe muabetot za drugite na forumov koi shto se osejkaat kako nespretni i nespremni dudlachi da si pozajmat nekoj "prelaz" pa makar i cela "melodija"....
Eko1 напиша:

btw: pameten izbor toa LP-to... :P

Ова е едно од ретките нешта што треба да се запамети и да стои дефинитивно во оваа тема ... мх, мх, мх ...:wub: :icon_lol:

X-file напиша:
Strumica grad so najdobar noken zivot:je:

Jas sakam.
Od denes ke se vikam CASANOVA

Ti da ne si gomno ma muvi la te lazat

Мој сограѓанин...welcoming msg...колку трагикомедично

Напишано од StormAngel
Ево за 8 Март на мама ќе и пратам 1000 франци.
Мислам, :)
Ду ју андерстенд?

Напишано од Aceva
Сторм? Нели едно време ми викаше дека ме поштујеш ко мајка?

Izvleceno od "8-mi Mart",ovie dvajca ke me umrat od smeenje...:):):)

Kiko напиша:
Кога ќе умрам, сакам да отидам мирно како дедо ми, во сон... а не вриштејќи како патниците во неговиот автобус.

Закон. Ме пресмеа!!! :pos:

Johnny Stulic напиша:
Јас те пропагирам за админ
Ти братче не ги кршиш правилата на форумов,ти ги кршиш законите на мајка природа,
Пошто си Антихрист не знам шо можи да ти биди на помош

Со солзи се смеам, ааааа!!!:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ThA-BiTcH напиша:
Мммммммммм
супер сум, НАЈсупер уствари!
Бев преска во парк, се изнашетав, после на кафе, игравме табла, нормално се кладевме, изгубив, трчав 15 круга околу зграда, душата ми излезе, али ако добро е за линијата:pos::pos:

Се одземав!!!:pos::pos::pos:

TargeT напиша:
[FONT=&quot]Наставничката го прашува Миле:
[/FONT]-[FONT=&quot]Кое време е, ако кажам дека ќе се омажам?
[/FONT]-[FONT=&quot]Крајно![/FONT]

:pos: :pos: :pos:

cyberlady напиша:
Acid напиша:
Шала на страна, безразлика дали станува збор за машко или женско, општопознато е дека незаинтересираноста (или глумење незаинтересираност) повеќе привлекува.
Затоа ли си рамнодушен спрема Мене?
:)

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Thief напиша:
smizlicka напиша:
Ve molam koj moze da najde avtobiografija za Simon Drakul,a isto i edno 5-6 raskazi od negoviot roman "Raskazi" mi treba hitno,pomognete mi barem edno dvojce da imam!!!:kajg: fala odnapred
АЛООО!!! Не е АВТОБИОГРАФИЈА, не ја напишал сам, туку е БИОГРАФИЈА.
Плус, неколку раскази не може никако да добиеш од неговиот РОМАН раскази, туку од неговата ЗБИРКА РАСКАЗИ.

Аман, немој да одиш воопшто на часот по македонски, ти си за нула, не си ни за кец!

Гррр, се изнервирав.
:star: :pos::pos::pos::pos::pos::cuc::cuc::cuc::kajg:

Jakov напиша:
Возбуден од многуте пораки и честитки, Мистичен :mist: брзајќи да одоговори на сите по грешка се само банирал. За да бељата е поголема неможе никако да стапи во контакт со Ацид, пошто Ацид е у кино и исклучен му е мобилниот. Затоа вака ме замоли да ви пренесам дека кај и да е ќе се пријави за некој ден. Ангажирав мобилна екипа и ехперти од Франција и Швајцарија инаку топ-мајстори за враќање од бан. Доколку не успеат и они јаби га ќе го чекаме Гарфилд, он имал магично стапче. :kez: :kez: :kez: :nesvest:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :bip:

Премногу се забега со смешни постови во истоимената тема во Општи, па за да не се избришат сите мислења од таму ќе ги префрлам овде и разграничувајте од сега ... постовите што ве насмеале цитирајте ги тука, а оние поозбилните што вредат да се прочитаат во Општи.

п.с. Во никој случај темава не е за да си терате сеир со членовите ... значи, постовите што ве насмеале. И најмал сеир ќе биде избришан.
Ај така...:kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom