Интересно-смешни форумски цитати

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
`AnGe|4E` напиша:
Ofcar:
Па шо бе, сакам и порничи!

Нејќам да гледам како дебел подоќелавен идиот става црв на јадицата на стапот и го фрла истиот во блиската река а потоа вади некоја риба која прета.. и тоа цел ден, со различен чика, со различен црв, во различна река и веројатно и различна риба..

И нејќам да глеам цел ден Карлеуши на Пинк.. и нејќам да глеам цел ден Касандра на Романтика.. баскет, фудбал, и ПОРНИЧИ..

Све да им ебам.

У курац, вртам сеа, глеам на грчката телевизија некои стоки причаат у новогодишно студио.. абе ГРЧКА ТВ!!!

Абе сакам навечер да видам цицка, Џина Џејмисон, се ебе со некој, се лиже со некоја, сокови, страсти, да видам штикли и силикони, да си го мавнам пред спиење.. не ебате нашминкани гркињи елигумена пенисумена малака пенда ефто декатесера екси игумена циламана ѕенфи набос.. ебате.. и сакам НБА фа глеам, блог иам за тоа, како да пишуем ако не глеам.. ебате за време на ембаргото имаше НБА, сеа нема, у 21 век и у Европа ќе влагаме..

:pos: :pos: ne e normalen,zimi se! :pos: :pos:
:kez::kez::kez:leleeeee od koja tema e ova kazuvaj odma:kajg::icon_lol::icon_lol::icon_lol::pos::pos::pos:

Acid напиша:
Ако ми кажат да станам - не станувам.
Ако сам видам некоја постара особа да стои - станувам.

Инаку, сум приметил дека повеќе станувам на дедовци отколку на баби.

:pos: :pos: :pos: :pos: :nesvest:

Acid
Редардо еден белосветски, многу ни е полесно да банираме - отколку на тебе што ти е отварањето јузери. Откажи се. Едноставно си скот над скотовите и никогаш нема да пристапиш на форумов. Дури и да го направиш тоа, веруј дека набрзо ќе бидеш баниран.
:pos: :pos: :pos: leleeeeeeeee be ne si normalen :pos: :pos: :pos: nemozam da prekinam da se smeam

icon2.gif
Трикови и совети за комјутери
:kafe:alt + f4 = shut down + end
ctrl +alt + delete = Task Manager
-еве nekoj трик za primer:kafe:

лол, лол.

Carlito Brigante напиша:
Нормално. Окречив дома. Жената направи ванилици. Кучето го избањавме. Телевизорот има нова тринитрон цевка. За амбилајт закажав мајстори утре во осум. Сликата на елена стои гордо на телевизорот. До неа е македонското знаме, а до неа картата на Македонија-со се пиринот и егејот.
Останаа уште малце работи ама ќе се среди до утре. Мислам дали да земам нови патеки за во ходник. Пак знаете како е. Ако победиме ќе идат луѓе на честито.

Е да,...,земав прокси телефонска линија(швецка). Да си гласаме за дејчето.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :bip:

Се пукнав од смеење, не е нормален овој!

Crazy P0Y0L напиша:
alooo znaete deka slikata e napraena so nekoe programce oti 2pac imase tetovaza na taa strana od vratot toa e dokazano be se se prepravajte sami ko glupi a znam deka ne ste :)
abe ima mnogu fakti deka e ziv ne znam dali znaete za tajnoto drustvo na illuminatite eden od nik bill i nikolo makjaveli toj isto taka se pravel "mrtov" za da im se krie na togasnite vlasti oti ne znam so K*R go baraa a 2pac bil golem ljubitel na makjaveli pa zato odkoga pocina go smeni imeto od 2pac amaru shakur vo Makaveli a posle to go dodade i tha don KILLUMINATI ako citas bes k to ti e illuminati
think twice pred da pisuvate gluposti

Ова не ме насмеа...ама мислам...wow...човече напишаново ми го кракира мозокот...озбилен сум...ко ладен туш ми дојде онака "сабајлево"

Од темата: "Последен гледан филм"

^eli^ напиша:
јас преги изгледав едно добро филмче,ама незнам како се вика..
се зборува за едно мало девојче-глувонемо,ама не е родено така,туку тоа и се случува на денот на смртта на татко и(-позната рок-ѕвезда,умира на еден од неговите концерти-времето е врнежливо,а инсталацијата на каблите не му е баш најдобра и настанува спој,и тој умира)
на девојчето не можеа да и помогне ниеден специјалист,туку,во соседството имаше еден млад дечко и он свиреше на гитара,и пееше,а девојчето седеше надвор,го слушна него и почна да пее,а после и да зборува(и слуша)
итн.. итн.. итн..

Мислам дека го имам гледано филмов.... после тој гитаристот испаднал дека бил од друг филм..... така? :pos2: :pos2: :pos2:

StevoMC напиша:
36 aj da im dademe nie edna anketa kolku si glup da ja sozdades ovaa anketa 36 posto mi rece a ne veruvam
Цитат на Стево од темата Колку сте Геј?...
Изнервиран зашо на анкетата испаднал 36 % :pos: :pos:

абе има некој цитат од мене? мака ми беше да читам горе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom