Интересно-смешни форумски цитати

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Премногу се забега со смешни постови во истоимената тема во Општи, па за да не се избришат сите мислења од таму ќе ги префрлам овде и разграничувајте од сега ... постовите што ве насмеале цитирајте ги тука, а оние поозбилните што вредат да се прочитаат во Општи.

п.с. Во никој случај темава не е за да си терате сеир со членовите ... значи, постовите што ве насмеале. И најмал сеир ќе биде избришан.
Ај така...:kajg:

Муахахахахахаахаха. Морафф. Бриши ме ако не.

Garfield напиша:
Муахахахахахаахаха. Морафф. Бриши ме ако не.

Еми што е смешно? За сеир е место тука, ама нема да е лично да се маваат сеири на постовите ... хаос ќе биде ... затоа напоменав ... мамата!:bip: :kez: :icon_lol:

Најпознатата и најидиотска насмеФка у сФет:

Хииихихахахаххохиоххо, мвах, цмок, лол, муахахахаха
Одамна заминатите Нате и Ники. Или нешо слично. Ме потсети Форчун.

Serdarot напиша:
а бе премногу народ не ни треба, знајш она, двајца комити , третиот сотир

Умтреффф

cyberlady напиша:
Машко срце е токму тоа што го сакам, но понекогаш може да биде претерано и да ме гуши. Размислувам да му ја подарам својата танга на Балканецот да ја носи.
:)

Сајберка, се вљубифф.

Гижо напиша:
Висок лепотан, од Аеродром, скоро 20 годишен, образован, поседува точак, ганѕ нов.

Ги читам темиве така подолго и има пуно цитати кои би ги издвоил али овој ме уби од смeee he..he.. ње. :) :) :)

[FONT=M_Times]
[FONT=M_Times]Vo me\uvreme jas rabotev pod polna para. EM I KOMPANI potpi[a dogovor so mene so koj se obvrza da mi obezbedi tehni~ka i stru~na poddr[ka za izrabotka na deloven softver i jas rabotev na mojot prv proekt vo toj tim. Imav mnogu idei koi edvam ~ekav da gi realiziram, se vrabotiv vo VIVARTA KOMPJUTERI, no naskoro gi napu[tiv zatoa [to ne mo`ev da slu[am karanici. Kolegite od gorniot sprat se karaa eden so drug, a kolegite od dolniot sprat se karaa edni so drugi. Potoa tie od gorniot sprat se karaa so tie od dolniot sprat. Na kraj, celata firma se kara[e so lu\eto koi doa\aa da kupuvaat. Se vo se, od utro do mrak se slu[aa neprestajni karanici, a jas se ~uvstuvav na sredinata od seto toa. Edno utro se vrativ kaj Pajo i mu se po`aliv deka mu dadov otkaz na VIVARTA KOMPJUTERI zatoa [to ne se odnesuva ubavo so Mene. Vsu[nost, upravitelot mi se razvika zatoa [to po gre[ka si napraviv kafe od negovata tegla. [/FONT]

Ја ја сака СајберЛејди!!!

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
:nesvest: :nesvest: :nesvest:
[/FONT]

Ofcar:
Па шо бе, сакам и порничи!

Нејќам да гледам како дебел подоќелавен идиот става црв на јадицата на стапот и го фрла истиот во блиската река а потоа вади некоја риба која прета.. и тоа цел ден, со различен чика, со различен црв, во различна река и веројатно и различна риба..

И нејќам да глеам цел ден Карлеуши на Пинк.. и нејќам да глеам цел ден Касандра на Романтика.. баскет, фудбал, и ПОРНИЧИ..

Све да им ебам.

У курац, вртам сеа, глеам на грчката телевизија некои стоки причаат у новогодишно студио.. абе ГРЧКА ТВ!!!

Абе сакам навечер да видам цицка, Џина Џејмисон, се ебе со некој, се лиже со некоја, сокови, страсти, да видам штикли и силикони, да си го мавнам пред спиење.. не ебате нашминкани гркињи елигумена пенисумена малака пенда ефто декатесера екси игумена циламана ѕенфи набос.. ебате.. и сакам НБА фа глеам, блог иам за тоа, како да пишуем ако не глеам.. ебате за време на ембаргото имаше НБА, сеа нема, у 21 век и у Европа ќе влагаме..

:pos: :pos: ne e normalen,zimi se! :pos: :pos:

[FONT=M_Times]
[FONT=M_Times]Se dogovorivme da se sretneme vo 21.15 ~asot na
avtobuskata postojka kaj MAKOIL. Dali mo`ebi ne [/FONT]

[FONT=M_Times]saka da se sretneme tamu? Be[/FONT][FONT=M_Times]v vozbudena. Odlu~iv da [/FONT]
[FONT=M_Times]ja oble~am mojata atraktivna maica na koja [/FONT]
[FONT=M_Times]pi[uva [/FONT]NO SUBMISSION[FONT=M_Times]. [/FONT][FONT=M_Times]Se setiv deka tri dena [/FONT]
[FONT=M_Times]zaboraviv da se tu[iram i navrat na nos go vklu~iv [/FONT]
[FONT=M_Times]bojlerot re[ena da se istu[iram makar so ladna voda. [/FONT]

Ах за убаво нека е смеењево ... Сајберлејди само продолжи![/FONT]

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :nesvest:

BusHav напиша:
Абе да,низ дома да ти шета и зградата да ти се тресе.
Низ маало со ланец да го шеташ и кучиња да брка-види го колкав е еј:lud:!!!!!

На темата за зајакот од 9кила :pos::pos::pos::pos::pos:

Johnny Stulic напиша:
Како од жан клод брат му онај со кичмата
9 кубици дрва сам ги внесував издали ме пријатели издао ме брат,кичмата не знам дали е моја посакувам да бидам политичар тогаш рајат че си бев немаше шо да ме боли:wink::icon_lol:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :bip:

The`bItCh напиша:
А бе ено кај е маларична .. неколку метра до автобуска не заебавај и ти.:wink::icon_cool:icon_mrgr
Од темата „Што луѓе сте“. Така ти е кога се` ти е на дофат во помал град:icon_lol:

Acid напиша:
Јас мислам дека Балканецот.. Не.. Мислам дека сајберка... Уствари...
Мислам дека ќе ми прекурчи сајберка, ќе ја викнам да се најдеме негде и ќе ја задавам со пластична ќеса. Откако ќе ја задавам со ќеса, ќе ја однесам во Шутка и ќе ја фрлам на кучињата.
Ејсид, сигурно не си ти ова!

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

FortunE напиша:
Ејсид, сигурно не си ти ова!

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Лелелеее кај е ова морам да го прочитам цело????:pos::pos::pos:

На темата нешто као Сајберлејди версус Балканецот на втора страна.

Еве го останатиот дел да не се мачиш да бараш:

Acid напиша:
Извинете што бев малку морбиден, ама се надевам дека барем малку почнавте да го разбирате мојот гнев кон суштеството сајберлејди.
Уште се смеам на постов, не можам да се соземам:pos:

Serdarot напиша:
нема кантар на светот шо можи глупоста на твојата изјава да ја измери.

срам си за народот ни, и за државата , и расата. ти националист? нема врска, ти си брат нишо поќе од тенџере. и то без капак...

:pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom