Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отиде човекот full retard.Мене стварно не ми е јасно што е смешно,дали тоа што играат најголемите ривали у италија,или затоа што ова е едно од најголемите дерби средби у италија?
Може за него најголемо фудбалско дерби у италија е јувентус-торино од кај да знаешОтиде човекот full retard.
Мада го сфаќам до негде,као демек Милан и Интер ќе се покољат тој како фан на Јуве сеир ќе пука.
Тоа му беше ваљда целта,прилично дебилна ама тоа е.
Каков кретен е овој човечеРаботава дојде http://www.youtube.com/watch?v=kLRpeUdgcqw![]()
Тоа ТВ екипата пред стадион да ги прашаше сите 40 000 души еден по еден, подебилен одговор од овој немаше да добиеКаков кретен е овој човече![]()
Ама како го кажува озбилно, онака мртов сериозенТоа ТВ екипата пред стадион да ги прашаше сите 40 000 души еден по еден, подебилен одговор од овој немаше да добие![]()
Можеби си во право, но на овој дуел секогаш навивам за Лацио, така да дерби на кое сум најнеутрален е Интер-Милан. Се разбира и Лацио-Рома има незаборавни натпревариСпоред мене иако фан на Интер сепак дерби како Рома-Лацио не постои...таму барем има вистинска омраза и кинење внатре на теренот
kој ти пишал двојка математика арам да му се паритеЌе се одигра Дербито на дедовците..да ги соберите годините на двата тима два и кусир векој ќе соберите
Изборот на Мацолени за судија е одличен затоа што тој е наш човек па нема да се замара многу кој ќе победи, кој не. Сакам Балотели да им даде гол на Интер, бидејќи после тоа ќе има провокации и може по некоја мала тепачка..
![]()