Интер - Милан, “Дерби Дела Мадонина“ 24.02 2013

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    176
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што сме залетани сега чисто сумњам дека тим што игра европа лига дека ќе успее да не запре :D

Ќе се одигра Дербито на дедовците..да ги соберите годините на двата тима два и кусир векој ќе соберите

27 беше просек години беше на Милан со Барселона и тоа без Балотели, според мене таман бројка. Одличен спој на младоста (Балотели, Шарави, Де Шиљо, Бојан, Нианг итн) со искуството дава предност..

Ќе се одигра Дербито на дедовците..да ги соберите годините на двата тима два и кусир векој ќе соберите
А кои бе 2 тима немаат заедно над 2 века????:pos:
Ти петлиња да не гледаш само?
Боже господе,само да се лупнело нешто...

inter 1-1 milan (handanovic i abiati avtogolovi za natprevarot da ne bide dosaden).

Ко фан на Интер очекувам победа на мојот тим и конечно почеток на една добра серија резултати која ќе не одведе до посакуваното трето место. Но, моменталната форма не укажува на победа на Интер, катастрофални се во последно време, особено на гостувањата. Од друга страна Милан е во серија на одлични резултати, моментумот ќе биде на нивна страна како и да е.
Ипак дерби е, ништо не се знае во дерби мечевите, се случувало да победи тимот кој е во далеку поочајна форма. Пример за тоа се двете лански победи на Интер.
Толку од мене, нека победи подобриот. Форца Интер. :)

Да видиме што ќе биди следната кореографија на Курва Суд

Не дека сум за Интер ама реално Курва Норд(на Интер) вади многу подобри и покреативни кореографии низ годините наназад..посебно минатата сезона кога ве победивме 0-1 со голот на Милито Курва Норд ги уништо Курва суд со двојната кореографија која беше вистинско ремек дело на навивачите на Интер
единствени

јас сматрам дека милан ке победи пошто не игра милито има хуан суспрензија и интер играа у четврток дакле се поизморени од милан

Интер тепува, сепак дома игра бе :LOL:

Најсериозно мислам ќе биде 2-0 или 2-1 за Интер затоа што ми изгледаат како покадарни да успеат (иако губат со мизерни екипи и тие). Сепак и двата тима го тепаа Јувентус па како и да заврши Јуве е послаб :icon_mrgr:

Како секоја година предходно така и оваа година кога е во прашање дербито не се знае кој ке биде победник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom