T
Tetro
Гостин
Го симнав од замунда, сега чекам некоја вечер ко ќе снемам обврски да можам на раат да го гледам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

DVDrip izleze, ne znam sto cekas za 1080. Ne deka vredi da cekasama aj ti si znaes
го чекав The Dark Knight имаше за што да чекам, го чекав Shutter Island, повторно имаше за што да чекам ако на тоа се додаде фактот што сум зависиен од квалитетен приказ т.е. хд резолуции јасно е све, вистински добри филмови не гледам во друг формат, не под 720п.Се сложувам.Добар филм,вреди да го симињам HD дури и на 8 gb.После летале гигабајтите-е летаатВреди вреди, за мене вреди!го чекав The Dark Knight имаше за што да чекам, го чекав Shutter Island, повторно имаше за што да чекам ако на тоа се додаде фактот што сум зависиен од квалитетен приказ т.е. хд резолуции јасно е све, вистински добри филмови не гледам во друг формат, не под 720п.

Се сложувам.Добар филм,вреди да го симињам HD дури и на 8 gb.После летале гигабајтите-е летаат![]()
ama veruvaj nisto nema da propustis na Rip-ot

Кај мене 80че,летаат за 2 недели..:zid: .Иначе,мислам дека нема потреба којзнае колку да се троши за филм-како на пример BlueRay фазон-25-50 гига од филм,зошто секако ке ти треба дооообра опрема за да го осетиш квалитетот на филмот.Јас правам вака,нпр. Inception сега на Замунда е на 2гига,и ако стварно вреди,може да се симне на HD ili FullHD.Имам 200 гб, така да не му ја мислам многу многу за тоа, овој месец симнав над 10 филма по 12/13 гб, 1080п еве денеска (последен ден од месец надминав лимит) се извинувам за офтопик.
,кој запознат со вештинава на Cobb,го убедува да го успијат неговиот бизнис ривал,за да му влезат во сонот и да го убедат да каже кај се марките :pos2: .После се искомплицираат работите и тоа води до заплет-кулуминација-и на крај расплет
Кој не го гледал нека го гледа-и тоа е тоа.Дозволи бато Кулен да ти разјасни. Филмот е вана би Матрикс, тоа е јасно, шо го прави неоригинален, ама има причините зошто е на четврто/петто место се следниве:Еве го изгледав и Inception.Филмот е добар.
Ке кажам како прво дека е преценет бар на imdb, а и меѓу луѓево гледам..Најдоброто -се разбира се прекрасните ефекти дополнети со добри звучни подлоги.Сценариото е доста интересно..Само не сфаќам зошто филмов е на 4то место на imdb.На кратко-еден тип измислил начин како да влегува во сонови,и да мењава работи.Во приказната се помешува еден Јапанац,кој запознат со вештинава на Cobb,го убедува да го успијат неговиот бизнис ривал,за да му влезат во сонот и да го убедат да каже кај се марките :pos2: .После се искомплицираат работите и тоа води до заплет-кулуминација-и на крај расплет
Кој не го гледал нека го гледа-и тоа е тоа.
Btw тие шо имаат добра опрема,вреди да го почекаат на уште подобар квалитет.

Дозволи бато Кулен да ти разјасни. Филмот е вана би Матрикс, тоа е јасно, шо го прави неоригинален, ама има причините зошто е на четврто/петто место се следниве:
Прво: Вачовски се прославија со Матрикс, шо значи не се дигна толку фама околу него дека беа непознати матер му ебеш. Нолан се прослави со Мементо, Бетмен бегинс, Дарк Најт кои му обезбедија место меѓу великаните. (Нолан има предност)
Второ: Матрикс има премногу ебени дијалози кои го прават неразбирлив за масата. Инсепшн ги нема толкуте дијалози. (Инсепшн има предност)
Трето: Инсепшн има акција колку и во филмовите на Шварци. Во Матрикс има последните пола саат. (Инсепшн има предност)
Матрикс - Инсепшн 0-3
Крај на приказната.![]()

хехе.Така е.Убаво гледање на работите.Дозволи бато Кулен да ти разјасни. Филмот е вана би Матрикс, тоа е јасно, шо го прави неоригинален, ама има причините зошто е на четврто/петто место се следниве:
Прво: Вачовски се прославија со Матрикс, шо значи не се дигна толку фама околу него дека беа непознати матер му ебеш. Нолан се прослави со Мементо, Бетмен бегинс, Дарк Најт кои му обезбедија место меѓу великаните. (Нолан има предност)
Второ: Матрикс има премногу ебени дијалози кои го прават неразбирлив за масата. Инсепшн ги нема толкуте дијалози. (Инсепшн има предност)
Трето: Инсепшн има акција колку и во филмовите на Шварци. Во Матрикс има последните пола саат. (Инсепшн има предност)
Матрикс - Инсепшн 0-3
Крај на приказната.![]()
Тоа многу нервира.Дозволи бато Кулен да ти разјасни. Филмот е вана би Матрикс, тоа е јасно, шо го прави неоригинален, ама има причините зошто е на четврто/петто место се следниве:
Матрикс - Инсепшн 0-3
Крај на приказната.![]()
Очигледно не ме сфаќаш што сакам да кажам.Немој да ме заебаваш со извинение, Матрикс (1) е бог за Инсепшн, го убива во поим начисто. Тоа што Инсепшн е поразбирлив за простите народни маси не го прави подобар, сепак е S.F. и треба некои познавања и малку фантазија кај човек за да го разбере жанрот. Ако е така, има многу убави драми кои и дедо ми ги разбира, па да ги туриме пред сите... Мислам во ред, вкус си е вкус, ама ми звучи неверојатно Инсепшн да го ставиш пред Матрикс. Ајде трилогијата да речеме е навистина за никаде, ама првиот дел е прекрасен и во поглед на приказната (која BTW Inception ја нема) и во акцијата и во ефектите... целата идеја на Матриск те ваѓа од патики. Идејата на Inception е смешна уствари, Леонардо му вика на тој типот дека работи вo subconscious security, a овој му вика: you mean dreams??? Да бе видиш, нормално е на некој да му фрлиш таква асоцијација и одма да те разбере што работиш.
Леонардо, get a real job!