IN MEMORIAM Fabullous_178

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Aбе друже друже...:( Колку само сакав да те запознаам бе. Нашиот последен муабет беше нешто околу фејсбук. Па рековме заеби фејсбук...наскоро ќе се видиме на по едно пиво и конечно да се запознаеме. Не те познавав...ама имав почит према тебе како форумџија и беше фин дечко. Жал ми е за секој млад живот вака прерано шо згаснува. Имаше убави 20 години. Уште повеќе ми е жал...што колку и да зборевме околу тоа Ејј брат ајде па на некоја собиранка...да се напиеме пиво...па да ме научиш на некоја шмек финта како шо ми збореше. Жал ми е што не те запознав. А уште повеќе ми е жал што сега ја отворам оваа тема. Мое виртуелно пријателче...незнам шо да кажам освен...да ти посакам мир таму горе. Почивај во Мир...:( Форумџиите на Кајгана нема да те заборават.
...RIP...

Aбе друже друже...:( Колку само сакав да те запознаам бе. Нашиот последен муабет беше нешто околу фејсбук. Па рековме заеби фејсбук...наскоро ќе се видиме на по едно пиво и конечно да се запознаеме. Не те познавав...ама имав почит према тебе како форумџија и беше фин дечко. Жал ми е за секој млад живот вака прерано шо згаснува. Имаше убави 20 години. Уште повеќе ми е жал...што колку и да зборевме околу тоа Ејј брат ајде па на некоја собиранка...да се напиеме пиво...па да ме научиш на некоја шмек финта како шо ми збореше. Жал ми е што не те запознав. А уште повеќе ми е жал што сега ја отворам оваа тема. Мое виртуелно пријателче...незнам шо да кажам освен...да ти посакам мир таму горе. Почивај во Мир...:( Форумџиите на Кајгана нема да те заборават.
...RIP...

Друже шо збориш???

Друже шо збориш???

ако не се лажам.. фебјулс се има удавено...така збореа нешо на собиранката у саботата...

ако е вистина.. RIP друже...

Друже шо збориш???

ако не се лажам.. фебјулс се има удавено...така збореа нешо на собиранката у саботата...

ако е вистина.. RIP друже...

Имате тема во Политика и вести, мада со изјавиве можеби треба да почекаме додека да го пронајдат или 40 дена, колку и да се чекаше за да се прогласи некој за мртов.

Нека му е лесна земјата и ПОЧИВАЈ ВО МИР....

Почивај во мир, брат. Заебена кучка е животот..

Се ориентирав према постот на Шмекерот. Ваљда наидол на понова информација.

Нека му е лесна земјата и ПОЧИВАЈ ВО МИР....

гладиус рече дека ти си му кажала.. т.е пишала порака или нешо такво... ама некако не бев у тек со работите

Ако е готово веќе ова со Фебјулос....:(

...почивај во мир брат, нема да те заборавам. :(

гладиус рече дека ти си му кажала.. т.е пишала порака или нешо такво... ама некако не бев у тек со работите

Гладиус грешка ти кажал... на никој ништо не сум пишала

Видете дечки...јас немам некоја посебна информација...само слушав дека Он бил тој пред два дена...можеби и треба да се почека...Можеби има право Џену Грл...не знам Админите нека ја видат темава ако мислат дека е во ред последен пат да се поздравиме преку темава со него нека остане ако не...тогаш нека иде во канта...

Суров живот... Почивај во мир! Кајгана никогаш нема да те заборави :(

Чекајте бе малку , уште не е пронајден , па да го прогласувате мртов.
Ќе почекаме , ќе видиме.

Taжно ако е вистина.... се надевам ќе видиме наскоро некој пост од него шо ќе докаже дека не бил он тоа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom