IN MEMORIAM Fabullous_178

• Креатор на темата Креатор на темата Шмекерот
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
црева ми се превртеа кога го видов насловот мислев дека го пронашле се до последно треба да се надеваме иако е таа надеж како зрно песок али сеуште ја има кај мене

Да се надеваме дека не е вистина.................................................................................................................но ако е рип

Еј стварно ова?!:nesum:
Ми се расипа денот...абе зошто вакви работи?
R.I.P

АЛО!
Не е најдено телото се` уште!
Мораме да се надеваме!
Почекајте малце...
Што е со темава?!?
Немојте бе вакви работи, на некои и без ова ни е тешко.
Прво нека биде се` официјално, после оплакувајте го, ве молам.

Taжно ако е вистина.... се надевам ќе видиме наскоро некој пост од него шо ќе докаже дека не бил он тоа....

Сигурно е он само сеуште не е најдено телото и ништо не е сигурно!

Гладиус грешка ти кажал... на никој ништо не сум пишала

сори моја грешка сакав џену грл да ја цитирам ... не приметив дека сум те цитирал тебе..

Друже, ми остана пустата желба неисполнета, да те упознаам. Таков е животот.. Ваљда сама си се убедувам во нешо шо е неможно али .. шо и да кажам е излишно..

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108973#komentari
покрај оваа информација....имав уште еден муабет од мој другар од Велес каде што знае подобро...и ми кажа дека тешко да е жив...
Можеби избрзав со темава...и во тој случај се извинувам...ете ми падна жал па отворив...но ако сеуште се надеваме у тој случај ги замолувам модераторите да ја заклучат темата на одредено време...се додека не се потврдат информацииве...

Имајте малце осет спрема тие што го знаат и слично...не се полетувајте одма со жални постови!!!

Позчивај во мир брате....

Можеби избрзав со темава...и во тој случај се извинувам...ете ми падна жал па отворив...но ако сеуште се надеваме у тој случај ги замолувам модераторите да ја заклучат темата на одредено време...се додека не се потврдат информацииве...

Сигурно дека тие што го познаваат и лично мислат дека си избрзал со темава, како и сите останати кои сме го читале тука, затоа што навистина е неверојатно ова и никој не сака да верува дека ќе заврши трагично, без оглед на тоа колкави се шансите да испадне обратно.
Но добро, за да не настане и тука хаос како на претходната тема, ќе ја затворам сега и ќе оставиме да помине уште некое време...
Искрено се надевам дека ќе биде исклучок т.е. првото дете кое е пронајдено живо после толку време во тие кобни води.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom