IN MEMORIAM Fabullous_178

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Aбе друже друже...:( Колку само сакав да те запознаам бе. Нашиот последен муабет беше нешто околу фејсбук. Па рековме заеби фејсбук...наскоро ќе се видиме на по едно пиво и конечно да се запознаеме. Не те познавав...ама имав почит према тебе како форумџија и беше фин дечко. Жал ми е за секој млад живот вака прерано шо згаснува. Имаше убави 20 години. Уште повеќе ми е жал...што колку и да зборевме околу тоа Ејј брат ајде па на некоја собиранка...да се напиеме пиво...па да ме научиш на некоја шмек финта како шо ми збореше. Жал ми е што не те запознав. А уште повеќе ми е жал што сега ја отворам оваа тема. Мое виртуелно пријателче...незнам шо да кажам освен...да ти посакам мир таму горе. Почивај во Мир...:( Форумџиите на Кајгана нема да те заборават.
...RIP...

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Aбе друже друже...:( Колку само сакав да те запознаам бе. Нашиот последен муабет беше нешто околу фејсбук. Па рековме заеби фејсбук...наскоро ќе се видиме на по едно пиво и конечно да се запознаеме. Не те познавав...ама имав почит према тебе како форумџија и беше фин дечко. Жал ми е за секој млад живот вака прерано шо згаснува. Имаше убави 20 години. Уште повеќе ми е жал...што колку и да зборевме околу тоа Ејј брат ајде па на некоја собиранка...да се напиеме пиво...па да ме научиш на некоја шмек финта како шо ми збореше. Жал ми е што не те запознав. А уште повеќе ми е жал што сега ја отворам оваа тема. Мое виртуелно пријателче...незнам шо да кажам освен...да ти посакам мир таму горе. Почивај во Мир...:( Форумџиите на Кајгана нема да те заборават.
...RIP...
Друже шо збориш???

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Друже шо збориш???
ако не се лажам.. фебјулс се има удавено...така збореа нешо на собиранката у саботата...

ако е вистина.. RIP друже...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже шо збориш???
ако не се лажам.. фебјулс се има удавено...така збореа нешо на собиранката у саботата...

ако е вистина.. RIP друже...
Имате тема во Политика и вести, мада со изјавиве можеби треба да почекаме додека да го пронајдат или 40 дена, колку и да се чекаше за да се прогласи некој за мртов.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Нека му е лесна земјата и ПОЧИВАЈ ВО МИР....

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.677
Поени од реакции
34.159
Почивај во мир, брат. Заебена кучка е животот..

Се ориентирав према постот на Шмекерот. Ваљда наидол на понова информација.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Нека му е лесна земјата и ПОЧИВАЈ ВО МИР....
гладиус рече дека ти си му кажала.. т.е пишала порака или нешо такво... ама некако не бев у тек со работите

П

Паган-др

Гостин
Ако е готово веќе ова со Фебјулос....:(

...почивај во мир брат, нема да те заборавам. :(

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
гладиус рече дека ти си му кажала.. т.е пишала порака или нешо такво... ама некако не бев у тек со работите

Гладиус грешка ти кажал... на никој ништо не сум пишала

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Видете дечки...јас немам некоја посебна информација...само слушав дека Он бил тој пред два дена...можеби и треба да се почека...Можеби има право Џену Грл...не знам Админите нека ја видат темава ако мислат дека е во ред последен пат да се поздравиме преку темава со него нека остане ако не...тогаш нека иде во канта...

D

DeviL_32`

Гостин
Суров живот... Почивај во мир! Кајгана никогаш нема да те заборави :(

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Чекајте бе малку , уште не е пронајден , па да го прогласувате мртов.
Ќе почекаме , ќе видиме.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Taжно ако е вистина.... се надевам ќе видиме наскоро некој пост од него шо ќе докаже дека не бил он тоа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom