ИМЕ ЗА КАФИЧ....ПОМОШ!

• Креатор на темата Креатор на темата Песимист
  • Време на започнување Време на започнување
dinamique...
element...
:)
а инаку кај ке отвараш кафич точно у штип ?

Европа !
-Кај си ? -Во Европа :vozbud:

Attachments

• 1184-the-progress-bar.jpg
    1184-the-progress-bar.jpg
    48,9 KB · Прегледи: 53
Hardcore
Play
Extrime

Ако ставиш нешто од овие да пишеш за частовка... блиску е Штип :)

In Da Club

Кај си? - In Da Club :) јако е :)

Благосостојба...

--- надополнето ---

Или "Ич гајле да нетие."

In Cafe
Down Below
Mount Doom
Fallen
Respect
Mordor
Mega Cafe
Sunning
Dark Cafe
Eternal

Фала дечки сеа за сеа издвои неколку шо ке ги земам у предвид .......Да биде се како шо треба па ке направеме една мини ...тие шо можат да дојдат и шо се блиску....ама се по ред ке ке биде и тоа...

"Kај мајка ти"

Брат кај ќе идеме вечер ? "Кај Мајка ти"
Многу привлечно име за кафич xD :icon_lol:

OFF TOPIC

така крсти го
:)

Зависи од тоа каков кафич ќе е. КАжи дали е некој фенси или некој олдскул. (кај што ќе излегуваат фолкери или хаце типови?)

Мои предлози:

Клуб Македон
МакедониуМ
Клуб Самоил
Клуб Карпош
Клуб Мисирков
Клуб Ченто

Каде вечерва? - Во МакедониуМ.

Не знам дали е темата за тука ама еве.....треба ми помош предлози за име за кафич ама нешто на македоснки да не се странски термини мада и тоа може ..ке ви бидам крајно благодарен ако ми помогнете.Нема местото некоја посебна тема или нешто црно со црвено е ама тоа мош и ке се мене..тоа е тоа па кој сака нека предлозе нешто.
Кажи на кое место ќе го отвораш... која група (возрасна ти е цел) па да знаеме со што да пукаме :)

Зависи од тоа каков кафич ќе е. КАжи дали е некој фенси или некој олдскул. (кај што ќе излегуваат фолкери или хаце типови?)
Хаха....Инаку местото е веке кафич ама западнато до ТРТ порано кога работеше убаво одеа типви со пуштеш им сека и се соблечуват на долни мајци....ама ке се потрудеме тоа да го сменеме не дека ке биде фенси со фенси типови шо ке трепкат по цел ден него значи да нема свадби инаку предвреме да ти кажам какви ке доагат не можам и не сакам да правам селекција може да дојде секој ама нели без долни мајци и кршење шанкови...Инаку овака како кафич е најнормално не е нешто екстремно големо ама е таман за да се претворе у едно добро катче.И малку забега јас тупам ја баајги него сакаше да ти кажам предвреме не знам тоа зависи до лугето како они ке го дефинират така ке остане според тоа колку ке довагат ,какви ке довагат зашо ке довагат и како ке бидат задоволни.

--- надополнето ---

Just a Boy напиша:
Хаха....Инаку местото е веке кафич ама западнато до ТРТ порано кога работеше убаво одеа типви со пуштеш им сека и се соблечуват на долни мајци....ама ке се потрудеме тоа да го сменеме не дека ке биде фенси со фенси типови шо ке трепкат по цел ден него значи да нема свадби инаку предвреме да ти кажам какви ке доагат не можам и не сакам да правам селекција може да дојде секој ама нели без долни мајци и кршење шанкови...Инаку овака како кафич е најнормално не е нешто екстремно големо ама е таман за да се претворе у едно добро катче.И малку забега јас тупам ја баајги него сакаше да ти кажам предвреме не знам тоа зависи до лугето како они ке го дефинират така ке остане според тоа колку ке довагат ,какви ке довагат зашо ке довагат и како ке бидат задоволни.
А околу возраста не знам до сега одеа средношколци ама до кај 2 година значи баајги мали а сега откако ке се земе ке се среде нешто ке се ваде нешто ке се додава персонал ке се мене ентериер барем 3-40% претпоставувам дека моја возраст...19-20-21...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom