Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јако е 
Кажи на кое место ќе го отвораш... која група (возрасна ти е цел) па да знаеме со што да пукамеНе знам дали е темата за тука ама еве.....треба ми помош предлози за име за кафич ама нешто на македоснки да не се странски термини мада и тоа може ..ке ви бидам крајно благодарен ако ми помогнете.Нема местото некоја посебна тема или нешто црно со црвено е ама тоа мош и ке се мене..тоа е тоа па кој сака нека предлозе нешто.

Хаха....Инаку местото е веке кафич ама западнато до ТРТ порано кога работеше убаво одеа типви со пуштеш им сека и се соблечуват на долни мајци....ама ке се потрудеме тоа да го сменеме не дека ке биде фенси со фенси типови шо ке трепкат по цел ден него значи да нема свадби инаку предвреме да ти кажам какви ке доагат не можам и не сакам да правам селекција може да дојде секој ама нели без долни мајци и кршење шанкови...Инаку овака како кафич е најнормално не е нешто екстремно големо ама е таман за да се претворе у едно добро катче.И малку забега јас тупам ја баајги него сакаше да ти кажам предвреме не знам тоа зависи до лугето како они ке го дефинират така ке остане според тоа колку ке довагат ,какви ке довагат зашо ке довагат и како ке бидат задоволни.Зависи од тоа каков кафич ќе е. КАжи дали е некој фенси или некој олдскул. (кај што ќе излегуваат фолкери или хаце типови?)
А околу возраста не знам до сега одеа средношколци ама до кај 2 година значи баајги мали а сега откако ке се земе ке се среде нешто ке се ваде нешто ке се додава персонал ке се мене ентериер барем 3-40% претпоставувам дека моја возраст...19-20-21...Just a Boy напиша:Хаха....Инаку местото е веке кафич ама западнато до ТРТ порано кога работеше убаво одеа типви со пуштеш им сека и се соблечуват на долни мајци....ама ке се потрудеме тоа да го сменеме не дека ке биде фенси со фенси типови шо ке трепкат по цел ден него значи да нема свадби инаку предвреме да ти кажам какви ке доагат не можам и не сакам да правам селекција може да дојде секој ама нели без долни мајци и кршење шанкови...Инаку овака како кафич е најнормално не е нешто екстремно големо ама е таман за да се претворе у едно добро катче.И малку забега јас тупам ја баајги него сакаше да ти кажам предвреме не знам тоа зависи до лугето како они ке го дефинират така ке остане според тоа колку ке довагат ,какви ке довагат зашо ке довагат и како ке бидат задоволни.