Е
експерт
Гостин
Сакам некој да ми подари iPhone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иам ама на google ги чувамА нешто апликации за Iphone имате ?:smir:

Иам ама на google ги чувам![]()
Откаченко!Од кај наоѓаш вакви смешки,многу си крејзи!
На гугл ги наоѓа хахахха :pos2:

kakov iPhone sakas bel ili crn da ti go pakuvame ili pakuvanjeto ne ti e bitno`.?Сакам некој да ми подари iPhone

Jas go prasav toj sale managerot nivni na chat zoso mu e tolu niska cenata i toj kao mi vika "abe nie poracuvame golemi poracki direktno od proizvoditelite i dobivame popust "discount" za toa kobajagi. So mislite vie za ova rabota, nesto mene ko sumlivo mi e da prodava nekoj novi telefoni za tolku eftina cena. Kupil nekoj dosega ste cule ste razbrale nesto za ova rabota ili ne ?kakov iPhone sakas bel ili crn da ti go pakuvame ili pakuvanjeto ne ti e bitno`.?
abe so mislite za ovie Iphonive so gi nudat na pazar 3 za po 300 evra najnovi modeli Iphone 3Gs 32 Giga za 300 evra???jas mu pustiv na nekolku od niv poraka deka sum zainteresiran za upuvanje i odma me dodadoa na msn i mi velat deka se e regularno i originalno. ( a so bi mi rekle drugo )Jas go prasav toj sale managerot nivni na chat zoso mu e tolu niska cenata i toj kao mi vika "abe nie poracuvame golemi poracki direktno od proizvoditelite i dobivame popust "discount" za toa kobajagi. So mislite vie za ova rabota, nesto mene ko sumlivo mi e da prodava nekoj novi telefoni za tolku eftina cena. Kupil nekoj dosega ste cule ste razbrale nesto za ova rabota ili ne ?
кинески ?abe i ovie davaat validna garancija, ama pak ko da mi smrdi nesto))
:pred: