Е
експерт
Гостин
Сакам некој да ми подари iPhone
Иам ама на google ги чувамА нешто апликации за Iphone имате ?:smir:
Откаченко!Од кај наоѓаш вакви смешки,многу си крејзи!Иам ама на google ги чувам
На гугл ги наоѓа хахахха :pos2:Откаченко!Од кај наоѓаш вакви смешки,многу си крејзи!
признај дека и ова ти е од гуглНа гугл ги наоѓа хахахха :pos2:
kakov iPhone sakas bel ili crn da ti go pakuvame ili pakuvanjeto ne ti e bitno`.?Сакам некој да ми подари iPhone
За мене може бел, не мора да е пакуван и онака одма ќе го отворам : )))kakov iPhone sakas bel ili crn da ti go pakuvame ili pakuvanjeto ne ti e bitno`.?
Nz so e fintata ama sigurno ne naracuvaat povece od t-mobile tuku neso kako kradeni , dekodirani na crno vneseni u mk ili ness slicno kupisi u t-mobile ako planiras da zemas ajfon i raat + validna garancija i t,n.abe so mislite za ovie Iphonive so gi nudat na pazar 3 za po 300 evra najnovi modeli Iphone 3Gs 32 Giga za 300 evra???jas mu pustiv na nekolku od niv poraka deka sum zainteresiran za upuvanje i odma me dodadoa na msn i mi velat deka se e regularno i originalno. ( a so bi mi rekle drugo ) Jas go prasav toj sale managerot nivni na chat zoso mu e tolu niska cenata i toj kao mi vika "abe nie poracuvame golemi poracki direktno od proizvoditelite i dobivame popust "discount" za toa kobajagi. So mislite vie za ova rabota, nesto mene ko sumlivo mi e da prodava nekoj novi telefoni za tolku eftina cena. Kupil nekoj dosega ste cule ste razbrale nesto za ova rabota ili ne ?
кинески ?abe i ovie davaat validna garancija, ama pak ko da mi smrdi nesto ))