- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 21
да,јас сум зборил..!Nema dva zucnika leviot e zvucnik a od desnata strana imas mikrofon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да,јас сум зборил..!Nema dva zucnika leviot e zvucnik a od desnata strana imas mikrofon
Дискусијата продолжи во другата тема...ФАЛААААААААА
е вака сеа, jјас имам iPod Touch 2G од 16gb. Ја даунлоадирав значи апликацијата од линкот погоре и си се внесе таа во iTunes и стои во Library во Aplications. Сега барам помош да ми кажете како да го пренесам во iPod-от![]()
any help?
:smir:На форум.гсммкд.цом ќе најдеш мапи и програм за ајфонот.:smir:Има ли мапи за Македонија за iPhone 3G? Братучед ми денес земал iPhone од Т-Mobile и не работи GPS овде во Македонија ( Струмица ) има ли можност да се инсталираат мапите или ако може да се инсталира TomTom или GarminXT на iPhone-от? Ај помогнете ако знае некој за да можам да му го направам...Благодарам однапред:smir:
(dal e moguce toa koa nema mreza site funkcii da mu se blokirani pisete ve molam....Од кај си? Прочитај погоре некој пост на друг форум ги има сите објаснувања за iPhone.Decki imam problem i mi treba resenie pa se nadevam nekoj od vas ke moze da mi pomogne.Denes zedov Iphone 16GB 3G i sea koa go ukluciv mi bara celo vreme mreza,vsusnost vo mestovo kaj so sum momentalno AT&T nema mreza,pa dokolku nema mreza dali ne mozes niso drugo da rabotis so Iphone,neli na drugite telefoni dokolku nemas mreza ne e problem da si slusas muzika da si surfas preku wifi i sl,no ovoj neka da mi se ukluci(dal e moguce toa koa nema mreza site funkcii da mu se blokirani pisete ve molam....
I use neso kako mozam da go otklucam iphonov za kartica na t-mobile molim ve mi treba pomos.
fala odnapred