Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.
А која е целта да се прават игри ако никој не ги купува, т.е. ако сите ги симнуваат од интернет?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.
А која е целта да се прават игри ако никој не ги купува, т.е. ако сите ги симнуваат од интернет?![]()
World of Warcraft + Expansions, Guild Wars all campagins + expansions, Baldur's Gate 1& 2, Icewind Dale 1&2, Neverwinter Nights + Expansions, Warhammer Online: Age of Reckoning, Lineage 2, Aion, Diablo 2 + Expansion, Onimusha 3, Sacred 2.
Добра колекција...![]()
Тапа е Rift не ја зимај ...џабе пари ќе џиткашThnxКај и да е треба да ја додадам и Rift, a сега гледам дека погоре сум ја заборавил да ја пишам и Darksiders.
Тапа е Rift не ја зимај ...џабе пари ќе џиткаш
World of Warcraft + Burning Crusade. Пред WOTLK се откажав.
Додуша ги имам и LOTRO и Guild Wars ама така стојат уште од купување. Џабе парите...![]()
Не само тоа, туку и самиот crack е помал од оригиналниот фајл и во многу игри се губи дел од функционалноста. Негде може да е толку тапа што во даден момент не можеш да ја продолжиш самата игра...
Мој оригинал
Hearts of Iron Anthology (ја купив од што ме гришеше совеста, 6-7 години ги играм тие игри, па ќе пропадне Paradox ако никој не им купува
Би размислил само уште Civilization IV да ја купам оригинал, бидејќи само тие две игри ги играм
Red Alert 2 ја начекав во југотон за 300 ден. Не работат online серверите дека е 10тина години стара играта, али играта е класика и вреди да се има оргинал