LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.330
- Поени од реакции
- 292
Imam 10-15 orginali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ако може некој да ми каже од каде може да најдам Diablo/Warcraft 3/Starcraft Battle Chest? Југотон прават ли порачки?
Овие можи да ги најш во Нико Компјутери... ако сеуште ги бараш. А иначе оргинал имам само WoW и GuildWars:Factions моментално. Се мислев за Spore дали да ја купам ама некако сега не ми се даваат пари а + заштитата на играта не е баш "најпогодна"(може само 3 пати да се инсталира а потоа треба да се јавуваш во EA). А може да се купат WoW:WotLK или пак Диабло3 здравје кога ќе излезе...
P.S. Сега приметив дека во Нико ги имаа овие игри ама не се во Battle Chest "верзија"....
:uvo: 2090 денари за SC . Малле појќе скапо бе.... Шо знам....А за секуромот ЕА малце и се зезна со тоа... На амазон Spore кога последно проверив имаше само една ѕвезда што малце е патетично. Луѓево намерно даваа такви оценки поради заштитата... Некаде прочитав дека Амазон дури и ги отстраниле тие оценки(поткуп од ЕА можда??) но народот се бунел и ги вратија... Не баш најдобар публицитет за ЕА. Значи навистина некогаш стварно не се исплаќа да земеш оргинал...:smir:
Епа да... Лично за мене имаат голема вредност игрите на Blizzard. Посебно warcraft 3 , warcraft 3 TFT и Diablo. Веќе долго време планирам да си ги купам и со тоа да на еден начин го подржам Blizzard во правењето на феноменални игри...Ама стално кога ќе соберам некоја пара ги трошам на нешто друго и никако да стасам да ги земам. Можда наскоро...:smir:
Sakam da ja kupam Pes 2009 orginal, za da ja igram online, ima nekoj informacija od kaj se kupuvaat orginalni igri kaj nas, i kolku pari se