H
-HRO
Гостин
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sve skoro mi e original.Ja imam gta 4 za ps3 i ja plativ 5500 denari!Assassins creed za pc 2100denari,Fear antologija imam isto taka,PES,FIFA.....itn!Mnogu pari imam frleno na igri!
Човек, ти нормален си, 100 евра за една игра :nesvest:... браво, секоја чест
јас игри имам купувано, ама онака од 100-200 денари, за се друго си постои јуторент, да е жив и здрав уште многу години![]()
Haha pa so da pravam nemozam da cekam i si kupuvam a baska nemam problemi ni so virusi!Vo igrite vnatre ima tutoriali kako da se igra so da se prai koi se fintite,a na gta 4 ima duri i karta na liberty city cel grad!
Абе се убаво тоа што има туториали и други додатоци... ама види, 5500 за игра, тоа е како минималната македонска плата :uvo:
Нема шанси, колкав и да сум фан на некоја игра, не давам ни приближно толку пари
а ме интересира одкаде ги набавуваш ?
п.с. после овие 2 поста може ќе ви заличи така, ама јас да си кажам
НЕ сум влав![]()
![]()
Неам , а и мислам дека не вреди кај нас оригинали да купуваш.
Во денешно време кога се се наоѓа бесплатно на Интернет, не знам која е целта да се даваат такви големи суми за игри.