Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Еве и на финалето Игорчe си кажа дека Ла Моника му е голем пријател, али кај мене сеуште постои сомнеж дека оваа фејсбук група е од него направена.

http://www.facebook.com/group.php?gid=24120537365&v=wall

Игор Трпевски + Луиџи ЛаМоника = Love forever

“ Се НАСАДИ на блокот на Пау “ - Траоре пред неколку мигови кога попи Бананче од Пол Гасол! хахахах

2001 :pos:

Заслужена награда МВП за Баскиецот простете Каталонецот.

Ајде кој ќе чека ракомет да коментира сега.:D

Не би идел у Ниш само за да го слушам како коментира легендава :D

Иначе на крај од преносот на финалето се извини за сите грешки при коментирањето, и рече дека сигурно не биле намерни. :icon_mrgr: Простено ти е Игорче. Само напред мајсторе ! :love:

Моментот кога Илиевски ја даде тројакта со Литванија и кога Игорече виакше тројкаааа тројкаа тројкаа засекогаш ќе ни остане во паметот.Значи сакале вие или не кога ќе се сетите на таа тројка ќе се сетите и на гласот на господинот Трпески ! :D

И кажа дека се потрудил да биде 6-ти играч на нашава репрезентација. Ви викам јас се осеќа и он као херој.Утре предлагам и него на раменици да го носиме :D

pero-antic-igor-trpeski-342x236.jpg

Игор Трпевски лаву наш!​

И кажа дека се потрудил да биде 6-ти играч на нашава репрезентација. Ви викам јас се осеќа и он као херој.Утре предлагам и него на раменици да го носиме :D

pero-antic-igor-trpeski-342x236.jpg

Игор Трпевски лаву наш!​
Носете го преку Камени мост и кога ќе стигнете на средина еден нека се слизне...

Човеков од срце коментира! Може тресе бисери, ама не сум видела до сега некој наш коментар по страствено да коментира некој натпревар! Затоа Игор е легенда!

Утре ако не го качат на автобусот со кошаркарите а потоа и на бината на плоштад со кошаркарите ќе биде голема штета човекот е дел од репрезентацијата.За малку не го патосира ЛаМоника заради кошаркарите.

Утре ако не го качат на автобусот со кошаркарите а потоа и на бината на плоштад со кошаркарите ќе биде голема штета човекот е дел од репрезентацијата.За малку не го патосира ЛаМоника заради кошаркарите.
+1!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom