Игор Трпески

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Витали Мозгов ! :icon_lol:
И тоа неколку пати го кажа така :pos:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Еве и на финалето Игорчe си кажа дека Ла Моника му е голем пријател, али кај мене сеуште постои сомнеж дека оваа фејсбук група е од него направена.

http://www.facebook.com/group.php?gid=24120537365&v=wall

Игор Трпевски + Луиџи ЛаМоника = Love forever

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
“ Се НАСАДИ на блокот на Пау “ - Траоре пред неколку мигови кога попи Бананче од Пол Гасол! хахахах

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
2001 :pos:

Заслужена награда МВП за Баскиецот простете Каталонецот.

Ајде кој ќе чека ракомет да коментира сега.:D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не би идел у Ниш само за да го слушам како коментира легендава :D

Иначе на крај од преносот на финалето се извини за сите грешки при коментирањето, и рече дека сигурно не биле намерни. :icon_mrgr: Простено ти е Игорче. Само напред мајсторе ! :love:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Моментот кога Илиевски ја даде тројакта со Литванија и кога Игорече виакше тројкаааа тројкаа тројкаа засекогаш ќе ни остане во паметот.Значи сакале вие или не кога ќе се сетите на таа тројка ќе се сетите и на гласот на господинот Трпески ! :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
И кажа дека се потрудил да биде 6-ти играч на нашава репрезентација. Ви викам јас се осеќа и он као херој.Утре предлагам и него на раменици да го носиме :D

Игор Трпевски лаву наш!​

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
И кажа дека се потрудил да биде 6-ти играч на нашава репрезентација. Ви викам јас се осеќа и он као херој.Утре предлагам и него на раменици да го носиме :D

Игор Трпевски лаву наш!​
Носете го преку Камени мост и кога ќе стигнете на средина еден нека се слизне...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Човеков од срце коментира! Може тресе бисери, ама не сум видела до сега некој наш коментар по страствено да коментира некој натпревар! Затоа Игор е легенда!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Утре ако не го качат на автобусот со кошаркарите а потоа и на бината на плоштад со кошаркарите ќе биде голема штета човекот е дел од репрезентацијата.За малку не го патосира ЛаМоника заради кошаркарите.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Утре ако не го качат на автобусот со кошаркарите а потоа и на бината на плоштад со кошаркарите ќе биде голема штета човекот е дел од репрезентацијата.За малку не го патосира ЛаМоника заради кошаркарите.
+1!

Kajgana Shop

На врв Bottom