Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
zdravo,jas sum maturant i veke treba da razmisluvam za moeto ponatamnosno obrazovanie.Bi sakal nekoj da mi kaze na koj fakultet treba da se zapisam za da bidam sportski novinar i komentator ???

Пресно отворена тема на форумов. Игор Трпевски има влијаено на детево, од километар се гледа :D

Игор плачеше од радост денес на прославата дури беа на автобус, ѕверот останува ѕвер (y)

Ова е друга лига и сосоема друг тип на Коментатор. Мислам дека се работи за Љубомир Николовски кој коментираше и НБА натпревари. Неколку пати мислам дека имаше добивано коментаторски награди лично од НБА лигата. Освен тоа има направено безброј интервјуа со големи имиња од НБА лигата.
Ако не се лажам денеска е уредник на Алфа телевизија.

Леле кога кажа сабајле на Журнал Игорче дека Ламоника честел виски ми падна камен од срце дека се смириле:pos:
А не покажа слика кај што седат во кафичот, сликани со македонското знаме или шал? :pos:
Го очекував тоа... :icon_mrgr:

А не покажа слика кај што седат во кафичот, сликани со македонското знаме или шал? :pos:
Го очекував тоа... :icon_mrgr:
Не покажа и јас очекував битно се пофали дека Ламоника честел виски

ХА!
Прееска сакаше Латас да праи шега на сметка на Игорче. Му вика нешо у стил " И ти конечно стана добар новинар." На што Игорче одговори: "Секогаш сум бил" (y)
И да, цело време го именуваше со Трпе :pos:

Игорче дава смисла на нашиве бедни животи. Без него би биле изгубени на својот лузерски пат.

Сега сите го величите, а додека се пренесуваше Англиско првенство на Сител сите го мразевте :)

168435_1528346731849_1330129093_31215786_6993735_n.jpg

Na srcu mi lezi jedna stara rana
koja nece iz njedara nigdje
pa se srce pita moje
bez nje zivjeti kako li je, kako li je

Ref.
Idi, idi nesanice da ne vidim tvoje lice
da mi zora bol ne stvara
idi, pusti me da je odsanjam

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
:pos::pos::pos::pos:

^ Not now .. Later please .. Bo is hungry !! :icon_mrgr: Цар е бе .. цар .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom