Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
добро бе игорче стварно е ѕвер... ме интересира ке дојде ли на плоштадот заедно со цел тим што ја претставува македонија д го видиме и него у живо може ке опали пак некој кикс па да се посмееме :)

na fb da mu se napravi fan strana bi imal povece fanovi otkolku na primer pretsedatelot. :)

Mene mi e legenda, koa komentirase goran ko pogrebna povorka ebago.

Додека Игорче се обидува да го изгушка...:P
Влатко ја дава ЛЕГЕНДАРНАТА ИЗЈАВА,можеби изјавата на 20иот век...:cuc:

Леле,шо напрајвме,(куку):Dлелеееееееееееее:vozbud:
На кој век? :)

На кој век? :)
o-so-this-is-how-marty-mcfly-and-doc-brown-become-friends.jpg

Денеска ќе биде најдолудо ако тепаме ( а осеќам дека ќе тепаме ) ... Игорче наш ќе коментира ко Томба во младите години тоа ќе биде научна фантастика ќе биде лудило .... Добарден драги гледачи , дали сум во програма ?? Алоо дали сум во програма ... ве молам известувајтеме кој ќе бидам во програма :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 1:39 PM ---
И забраев .... верувам дека нема да изостави да се пофали дека има другар во ФИБА и дека неговите коелги - Срби , Босанци , Хрвати се со него :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:04 PM ---
Гласот на Игор ... :/

99% ма какви ,110 % е фаул :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:48 PM ---
Љуљ ? :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:53 PM ---
Немаше тројка ... сега ли му текна да погоди ? :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:53 PM ---
Се караа за топката .... ( се истепаја :D )
--- надополнето: Sep 16, 2011 2:55 PM ---
Рече Уни КАКА ? или така ми се чу ? :D
--- надополнето: Sep 16, 2011 3:09 PM ---
Шо викате вие ??? Ќе му прости Антиќ ? :D На нашиот ИГОРЧЕ за тоа шо згреши со поените :( :D ЦАР... :D

Од Европското пред неколку години, Игорче накурчен од резултатот,губиме од Израел, во кадарот беше селекторот на Израел и Игорче -одлепи :

" Па погледнете го почитувани гледачи селекторот на Израел - Зарем ова ли е ФАЦА за еден селектор :pos::pos::pos:":

Од Европското пред неколку години, Игорче накурчен од резултатот,губиме од Израел, во кадарот беше селекторот на Израел и Игорче -одлепи :

" Па погледнете го почитувани гледачи селекторот на Израел - Зарем ова ли е ФАЦА за еден селектор :pos::pos::pos:":
Ако не се лажам за судијата зборуваше, па погледнете му ја само фацата почитувани гледачи, зарем овој личи на судија, кој му дал да суди? :pos:

Јас се извинувам драги гледачи може ке бидам досаден но ова е веќе втора тројка за денес и ке повторам до сега на 8 натпревари немал ни една тројка, ја незнам што му текнало баш денес. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom