Игор Трпески

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
315539_1983408868118_1330129093_31796179_1570834773_n.jpg

Што сега Ламоника ќе смислиш.... да видиме....дааа, погледни ме во очи :D:D:D

П.с Многу сум се смеел и на ова шо го лупна :

" И сега Ламоника се жали кај Антиќ за мојата реакција ... хахахахахаха ":pos::pos::pos:

Еднаш, еден судија го погледна на криво Игорче. Еднаш...

Литванија го промашува последниот шут...
0.5 секунди до крај...
Игорче го започнува ВРВОТ на своето коментаторско шоу:vozbud:
Одам со детален хронолошки опис на зборовите шо ги искористи Игорче до крајот на мечот......:vozbud:
"Македонија е на Чекор до полуфинале(се повторува неколу пати)...:vozbud:
Што ли сега Ламоника ќе смислиш?:pos:Да видиме:)ДАААААААААААА:D
Погледни ме во ОЧИ и овој пат:pos::eek::vozbud:
Тоа нема соомнение ќе ми го потврди и колегата Марјан Ников,и нему едноставно МУ ПРЕКИПЕ МЛЕКОТО ПРЕКУ ЛОНЧЕ:drk::vozbud::drk:,па и на останатите наши колеги...:D
66-65 што сега ОФФСАЈД?:D:eek::pos:ЕНЦ?:vozbud:Ајде да видиме:vozbud:..
Ламоника оди кај делегатот на натпреварот..Што сега?:)
Треба!?:D две слободни фрлања за Владо Илиевски.Пола секунда до крајот...пола секунда до крајот...
Ајде со Русија го вратија времето,ама овде не можат да го вратат 50(ПЕДЕСЕТ)СЕКУНДИ:vozbud::cuc:ЦАРРРРРРРРРРР:pipi:..
Сега бара некоја правда не знам што литванскиот селектор...:D
Владо Илиевски..Ајде Влатко цела Македонија е со тебе,Влатко Илиевски за +2..(.два пати)..
Влатко Илиевски за полуфинале,Влатко Илиевски за ПОЛУФИНАЛЕЕЕЕ НА МАКЕДОНИЈА..(.се повторува 5,6 пати)..
Игорче зарипнуваааааааааааааа:vozbud:КОНЕЦ:cuc:
Која легенда човече.....секоја чест за Игорче.....заштитен знак на Македонија...
Треба да го стават под заштита на законот,како поларна мечка да го штитат.:pipi:...амајлија е на Македонија...:X3:
Доживотно да ги коментира мечевите на нашата репрезентација.....и него да му дадат медал за посебни заслуги...:cuc:
Овај завршен коментар треба да влези во аналите на македонското спортско новинарство:cuc:

Не , тука нема фаул можеби на друг натпревар за три Тројка , Тројка ,Тројка ,Тројка !!!! .....
Големото МаСкедонско срце :D
Шо и да прават во второто треба да ПРОМАЧВАТ :D
Што сега ламоника ќе смислиш ?? Даа поголедниме во очии ... и на мојот колега Ников му прекипе Млекото преку лонче ... ШО СЕГА ??? ОФСАЈД , ЕНЦ ?
Ко расипано радио на крај звучи ... иначе секоја чест и гласот го изгуби !!! :D
Ви благодарам и вам .... еве и од Турски , Босански , Србски колеги честитки .... нашата раЗдос неизмерна нормално
Ќе се обидам и слекеторот Токузовски да го СОБЕРАМ на коментаторската позиција - Тишина штамаааа од овие ... играјте вие таму ЧАРЛИДЕРКИ (или како ги нарече ? ):D

Секоја му чест на човеков, сите плукаа и јадеа гомна, но само тој коментира со срце. :cuc:
Човекот врска си нема од кошарка и незнаењето го пополнува со јадење гомна за судиите.
А колку што он коментира со срце може било кој друг коментатор.
Јас го обожувам дека ме смее до солзи, иначе неговото ниво на познавање на кошарката е една голема нула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom