идол - марија од жири ЛОЛ!

• Креатор на темата Креатор на темата Anna.poison
  • Време на започнување Време на започнување
хехе, абе неможам да ја гледам, ко балони да држи цело време во устата :P :nesvest:

Final answer...

73 пластични и секакви други медицински интервенции врз нејното тјало...не погодивте нема залено...:baeh: :wink:

Ма оваа МариаЈа каква свирка може да ти напрај лелеее.. боли глава.. ја прв пат коа ја видов искрено на тоа си помислив.. си викам ОВАА Е САМО ЗА:pusk:

Малце претерала али нема везе, ке и простиме.

Final answer...

73 пластични и секакви други медицински интервенции врз нејното тјало...не погодивте нема залено...:baeh: :wink:

73?????are u kidding me???? има ли таа нешто природно на неа??? :vozbud::vozbud::vozbud:

Грозна е бе,ти се чинит само бузи е на лицено.:tapp:

Закон си е Марија. Во ректи случаеви кога ќе загледам идол само она може да ми го привлече вниманието.
Многу ми е слатки4ка. :pos:Поготово какви фантазии буди кај машките, само шо глеам палење тука не и чинат(а уствари сите :drk:на бузите нејзини). А за понежниот пол што ја критикуваат, само два збора имам да им кажам, вие сонувате да изгледате како неа, ама нема (затоа критикувајте)!! :pos::pos:
Абе вештачко си е вештачки, да не се лажеме.

во муцката е како змија

А што ако има голема уста? И што ако има силикони? Таа си се допаѓа? Очигледно да и тоа е најбитно.

Големо чудо ако вие дискутирате за многу сериозна тема како што се нејзините силиконски усни, добри биле или лоши биле сеедно. Таа си ужива, си е една од најпопуларните пеачки во Бугарија и јас би и препорачала од инат на сите да си стави уште една доза колаген. :pipi:

Мене баш ми е убава... Слатка си е... :pipi:

Ја би ја легнал прљаво да ви кажам...би ја растурил!
Има добра еба во неа...па и го кажува тоа отворено.
Инаку...лезбејка од Кавадарци ја има ебено.:)
Ми кажуваа луѓе слики што гледале.:)

Вистина е тоа, јас сум од Кавадарци и имаше многу муабети тогаш за неа. Ја знам и жената со која била. Инаку тоа беше пред 4-5 години, таа тогаш имаше настап во Неготино во дискотеката Хавана, а оваа од Кавадарци девојката и беше како менаџер за Македонија :) Инаку девојката од Кавадарци е како машко, со машка фризура и однесување:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom