идол - марија од жири ЛОЛ!

• Креатор на темата Креатор на темата Anna.poison
  • Време на започнување Време на започнување
Абе разбрав некоја од жири се соблакла нагоре цели си ги покажала.. Да нее ова или како ида е поставете видео ако има .. Сум пропуштил голема работа:kesa:

Мене ми е секси девојкава :) Мала е и има малку повеќе од уста ама слатка е!

Абе разбрав некоја од жири се соблакла нагоре цели си ги покажала.. Да нее ова или како ида е поставете видео ако има .. Сум пропуштил голема работа:kesa:

е тоа да х)
една плавуша што гостуваше во жирито
хахаха

Да да таа бугарката што се сликала за плејбој сања васи(така некако) се кладеше за една песна дека не може никој добро да ја отпее дојде една и ја закопа и мораше сепак.
Имаш на нет сигурно ќе најдеш на youtube.

е тоа да х)
една плавуша што гостуваше во жирито
хахаха

Да да таа бугарката што се сликала за плејбој сања васи(така некако) се кладеше за една песна дека не може никој добро да ја отпее дојде една и ја закопа и мораше сепак.
Имаш на нет сигурно ќе најдеш на youtube.

Абе луге дајте видео да видам :kesa:

Еве ја Марија и нејзиниот маж, како се однесуваат кога ќе почнат да ги бркаат папараци :)

Marija..

Attachments

• 79436.jpg
    79436.jpg
    156,2 KB · Прегледи: 66
  • Story40-08.jpg
    Story40-08.jpg
    41,4 KB · Прегледи: 65
Вистина е тоа, јас сум од Кавадарци и имаше многу муабети тогаш за неа. Ја знам и жената со која била. Инаку тоа беше пред 4-5 години, таа тогаш имаше настап во Неготино во дискотеката Хавана, а оваа од Кавадарци девојката и беше како менаџер за Македонија :) Инаку девојката од Кавадарци е како машко, со машка фризура и однесување:pos2:
Koja e таа од Кавадарци?

Ovaa go zima kako baba vnuce :) na mikrofon mislam. Videte mu na maz i bugarski kaput :) Ali vozi S klasa, samo sto e na bugarski tablici :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom