идол - марија од жири ЛОЛ!

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
хехе, абе неможам да ја гледам, ко балони да држи цело време во устата :P :nesvest:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Final answer...

73 пластични и секакви други медицински интервенции врз нејното тјало...не погодивте нема залено...:baeh: :wink:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ма оваа МариаЈа каква свирка може да ти напрај лелеее.. боли глава.. ја прв пат коа ја видов искрено на тоа си помислив.. си викам ОВАА Е САМО ЗА:pusk:

П

Паган-др

Гостин
Малце претерала али нема везе, ке и простиме.

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
Final answer...

73 пластични и секакви други медицински интервенции врз нејното тјало...не погодивте нема залено...:baeh: :wink:
73?????are u kidding me???? има ли таа нешто природно на неа??? :vozbud::vozbud::vozbud:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.003
Поени од реакции
12.623
Грозна е бе,ти се чинит само бузи е на лицено.:tapp:

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Закон си е Марија. Во ректи случаеви кога ќе загледам идол само она може да ми го привлече вниманието.
Многу ми е слатки4ка. :pos:Поготово какви фантазии буди кај машките, само шо глеам палење тука не и чинат(а уствари сите :drk:на бузите нејзини). А за понежниот пол што ја критикуваат, само два збора имам да им кажам, вие сонувате да изгледате како неа, ама нема (затоа критикувајте)!! :pos::pos:
Абе вештачко си е вештачки, да не се лажеме.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Поздрав до Марија:
Фафала си ми ти, фала ти...

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
во муцката е како змија

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
А што ако има голема уста? И што ако има силикони? Таа си се допаѓа? Очигледно да и тоа е најбитно.

Големо чудо ако вие дискутирате за многу сериозна тема како што се нејзините силиконски усни, добри биле или лоши биле сеедно. Таа си ужива, си е една од најпопуларните пеачки во Бугарија и јас би и препорачала од инат на сите да си стави уште една доза колаген. :pipi:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мене баш ми е убава... Слатка си е... :pipi:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ја би ја легнал прљаво да ви кажам...би ја растурил!
Има добра еба во неа...па и го кажува тоа отворено.
Инаку...лезбејка од Кавадарци ја има ебено.:)
Ми кажуваа луѓе слики што гледале.:)
Вистина е тоа, јас сум од Кавадарци и имаше многу муабети тогаш за неа. Ја знам и жената со која била. Инаку тоа беше пред 4-5 години, таа тогаш имаше настап во Неготино во дискотеката Хавана, а оваа од Кавадарци девојката и беше како менаџер за Македонија :) Инаку девојката од Кавадарци е како машко, со машка фризура и однесување:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom