HTC Evo 3D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Aj kazete nesto za HTC evo 3D planiram da go zemam od one na dogovor 24 meseci so pretplata od 1300den a telefonot e 0den.
Прочитај ја темава и ако имаш уште нешто нејасно, прашај.

Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Go poracav telefonov pred 3 nedeli eve duri deneska me izvestija da pojdam da go zemam od one...bdw prvoto vreme me lazea da odam sekoj den...mnogu mu sum lut sto se iznacekav :D pa se dumam dali i voopsto da pojdam da go zemam ili koj gi E..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Go poracav telefonov pred 3 nedeli eve duri deneska me izvestija da pojdam da go zemam od one...bdw prvoto vreme me lazea da odam sekoj den...mnogu mu sum lut sto se iznacekav :D pa se dumam dali i voopsto da pojdam da go zemam ili koj gi E..
Како сакаш, ама јас сум презадоволна од телефонот. Со се што пишал Acid на првата страна се согласувам. :) Е сеа ако ти е до терање инат со One, можеш од друго место да го земеш (дилери на мобилни).

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
јас го имам телефонов и го земав за 0 денари пошто отидов одма само што ја објавија понудата (и ми го дадоа тој од излог) и топ е за тие пари :)
него имам мака, камерата нешто ми се зафркна и сега кога сакам да сменам за да можам да сликам со предна камера, ми ја дава пак задната ама напачки, кујзнае што сум напраил :) ако има некој идеја како да го опраам нека пише. Поздрав

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
јас го имам телефонов и го земав за 0 денари пошто отидов одма само што ја објавија понудата (и ми го дадоа тој од излог) и топ е за тие пари :)
него имам мака, камерата нешто ми се зафркна и сега кога сакам да сменам за да можам да сликам со предна камера, ми ја дава пак задната ама напачки, кујзнае што сум напраил :) ако има некој идеја како да го опраам нека пише. Поздрав
Прво исклучи го телефонот, извади ја батеријата, ставија и вклучи го. Ако со ова не се реши проблемот влези во settings-sd&phone storage-factory data reset. Се што ти е во телефонот ќе се избрише, апликации слики, се што имаш инсталирано во мемориска апликации,слики,музика се ќе ти остане ама проблемот сигурно ќе се реши.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

А да ја извадиш мемориската картичка (сигурен сум дека имаш апликации на него) па да видиш да не има некое сра*е на неа.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
До каде е 4.0?
Јас мислам сега крајот на Мај ќе биде пуштена надградбата на ics. Кога ќе дојде во МК ќе видиме, како и да те за кратко ќе биде за 20 тина дена. Тоа е мое мислење

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?
А да си земиш ти нокиа 3310 а?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Браво за постов, одма идам да го земам...Шо е чудно ако прашувам за квалитетот и цврстината?
Не верувам дека некој ќе го "топне" да ти кажи каков е :).

Иначе може да преживее зависи како и колку ти паѓа.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Поработи малце на трапавоста, што да ти кажеме...

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

Kajgana Shop

На врв Bottom