HTC Evo 3D

Aj kazete nesto za HTC evo 3D planiram da go zemam od one na dogovor 24 meseci so pretplata od 1300den a telefonot e 0den.

Прочитај ја темава и ако имаш уште нешто нејасно, прашај.

Go poracav telefonov pred 3 nedeli eve duri deneska me izvestija da pojdam da go zemam od one...bdw prvoto vreme me lazea da odam sekoj den...mnogu mu sum lut sto se iznacekav :D pa se dumam dali i voopsto da pojdam da go zemam ili koj gi E..

Go poracav telefonov pred 3 nedeli eve duri deneska me izvestija da pojdam da go zemam od one...bdw prvoto vreme me lazea da odam sekoj den...mnogu mu sum lut sto se iznacekav :D pa se dumam dali i voopsto da pojdam da go zemam ili koj gi E..

Како сакаш, ама јас сум презадоволна од телефонот. Со се што пишал Acid на првата страна се согласувам. :) Е сеа ако ти е до терање инат со One, можеш од друго место да го земеш (дилери на мобилни).

јас го имам телефонов и го земав за 0 денари пошто отидов одма само што ја објавија понудата (и ми го дадоа тој од излог) и топ е за тие пари :)
него имам мака, камерата нешто ми се зафркна и сега кога сакам да сменам за да можам да сликам со предна камера, ми ја дава пак задната ама напачки, кујзнае што сум напраил :) ако има некој идеја како да го опраам нека пише. Поздрав

јас го имам телефонов и го земав за 0 денари пошто отидов одма само што ја објавија понудата (и ми го дадоа тој од излог) и топ е за тие пари :)
него имам мака, камерата нешто ми се зафркна и сега кога сакам да сменам за да можам да сликам со предна камера, ми ја дава пак задната ама напачки, кујзнае што сум напраил :) ако има некој идеја како да го опраам нека пише. Поздрав
Прво исклучи го телефонот, извади ја батеријата, ставија и вклучи го. Ако со ова не се реши проблемот влези во settings-sd&phone storage-factory data reset. Се што ти е во телефонот ќе се избрише, апликации слики, се што имаш инсталирано во мемориска апликации,слики,музика се ќе ти остане ама проблемот сигурно ќе се реши.

А да ја извадиш мемориската картичка (сигурен сум дека имаш апликации на него) па да видиш да не има некое сра*е на неа.

До каде е 4.0?
Јас мислам сега крајот на Мај ќе биде пуштена надградбата на ics. Кога ќе дојде во МК ќе видиме, како и да те за кратко ќе биде за 20 тина дена. Тоа е мое мислење

Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?

Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?

А да си земиш ти нокиа 3310 а?

Браво за постов, одма идам да го земам...Шо е чудно ако прашувам за квалитетот и цврстината?

Не верувам дека некој ќе го "топне" да ти кажи каков е :).

Иначе може да преживее зависи како и колку ти паѓа.

Поработи малце на трапавоста, што да ти кажеме...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom