Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Aj kazete nesto za HTC evo 3D planiram da go zemam od one na dogovor 24 meseci so pretplata od 1300den a telefonot e 0den.
Прочитај ја темава и ако имаш уште нешто нејасно, прашај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj kazete nesto za HTC evo 3D planiram da go zemam od one na dogovor 24 meseci so pretplata od 1300den a telefonot e 0den.
Go poracav telefonov pred 3 nedeli eve duri deneska me izvestija da pojdam da go zemam od one...bdw prvoto vreme me lazea da odam sekoj den...mnogu mu sum lut sto se iznacekavpa se dumam dali i voopsto da pojdam da go zemam ili koj gi E..
Прво исклучи го телефонот, извади ја батеријата, ставија и вклучи го. Ако со ова не се реши проблемот влези во settings-sd&phone storage-factory data reset. Се што ти е во телефонот ќе се избрише, апликации слики, се што имаш инсталирано во мемориска апликации,слики,музика се ќе ти остане ама проблемот сигурно ќе се реши.јас го имам телефонов и го земав за 0 денари пошто отидов одма само што ја објавија понудата (и ми го дадоа тој од излог) и топ е за тие пари
него имам мака, камерата нешто ми се зафркна и сега кога сакам да сменам за да можам да сликам со предна камера, ми ја дава пак задната ама напачки, кујзнае што сум напраилако има некој идеја како да го опраам нека пише. Поздрав
јас го имам телефонов и го земав за 0 денари пошто отидов одма само што ја објавија понудата (и ми го дадоа тој од излог) и топ е за тие пари
него имам мака, камерата нешто ми се зафркна и сега кога сакам да сменам за да можам да сликам со предна камера, ми ја дава пак задната ама напачки, кујзнае што сум напраилако има некој идеја како да го опраам нека пише. Поздрав
Јас мислам сега крајот на Мај ќе биде пуштена надградбата на ics. Кога ќе дојде во МК ќе видиме, како и да те за кратко ќе биде за 20 тина дена. Тоа е мое мислењеДо каде е 4.0?
Каков е овој телефон во однос на квалитетот ако ти падне и тресне на тврдо нешто (бетон, плочка, паркет...)? Дали одма се расипува, се поебува тачот? Бидејќи една другарка има HTC и вика катастрофа е, и паднал и заебан и е тачот...Али она има мислам HTC Wildfire (не s, само wildfire) црвен и не гледам дека е нешто заебан тачот...
Мене често ми паѓаат телефони од рака...И исто така дали се поквалитетни од Xperia телефоните?
А да си земиш ти нокиа 3310 а?
Браво за постов, одма идам да го земам...Шо е чудно ако прашувам за квалитетот и цврстината?
Еве, конечно, официјална информација од Htc, EVO 3D добива ICS 4.0 апдејт во период јуни-јули.Сеуште не е излезена поддршка за „сендвичот“ (4.0) за овој телефон![]()