HTC Evo 3D

Отиде курбан Ево-то ......:(
Не се уклучува, го испратив на сервис дека под гаранција беше...... ама тешко и таму да го оправат!

Вашите како се држат?

Не се уклучува, го испратив на сервис дека под гаранција беше...... ама тешко и таму да го оправат!

Вашите како се држат?
Може до бат е нешто, ќе го оправат уживај

Може до бат е нешто, ќе го оправат уживај

Како шо разбрав досеа..... од 200 телефони кои биле пуштени во продажба...... на 6 им се има случено како на мојот!
Ниеден не е вратен назад....:(

Веќе размислувам за нов !

како можам да си ги вратам назад несакајки избришаните SMS?? не сум им правел нити бекап нити пак телефонот е рутиран (ако има некаква врска тоа):place:

Тнко брат враќање. Имаш апликација за бекап на sms, call log i mms на gmail.com
Барај на маркет backup to gmail.

My EVO is back!(y) .....finaly!

Софтверска грешка...... инсталирано нов софтвер.
Се надевам дека нема да има пак нервози.

ПС. А ја веке се помирив и почнав да барам замена!

Имаш на xda ама нема да ти работи 3Д

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Вашите како се држат?

Еве денеска и кај мене не се уклучува. Сношти пред да легнам го ставив на полнач, сабајлево станувам исклучен, за жива глава не се уклучува. А ни светка тоа на полнач ко ќе е.

Еве денеска и кај мене не се уклучува. Сношти пред да легнам го ставив на полнач, сабајлево станувам исклучен, за жива глава не се уклучува. А ни светка тоа на полнач ко ќе е.

Кај мене уклучуваше до ХТЦ поздравот...... потоа Блек скирн!

Ако ти е така, тогаш до софтверот е...... ако не тогаш до нов телефон ке да е!;)

Само едно ке ти кажам...... носење на сервис (под гаранција) = 1 месец без телефон!

Од сервисот па навака, телефонот изгледа нормално...... сега за сега... па ке видиме.

Во секој случај..... со среќа!

Оф, мераци. А телефонот го зедов од Скопје, ќе можи во Прилеп да го однесам во ONE па тие да го препратат Скопје да средат или ќе треба Скопје да го носам ?

Оф, мераци. А телефонот го зедов од Скопје, ќе можи во Прилеп да го однесам во ONE па тие да го препратат Скопје да средат или ќе треба Скопје да го носам ?

да :)

Лажна тревога, батеријата била истрошена многу па до тоа било. Ко бев во салонот на ONE баш до мене се погоди еден од мобилара па ми го среди набрзина ( ја „штрекна“ или така некако беше батеријата :D ) иначе ќе чекав 20-тина дена.

И пак проблеми со телефонот....:(

Сеа на моменти тачот се исклучува...... па треба да вадам батерија за да го ресетирам и вратам во нормала.
Потоа на моменти црн екран....треба да заклучам/одклучам за да се врати во нормала

Телефонот едноставно отиде во ку*ац!:oops:

Оваа недела (да видам прво кога ги пракаат на сервис) го носам во салон............ а она што е најболното...... интернетот ке ми пропадне за уште еден месец!:facepalm:

Acid факај врски таму да ми ја убрзат процедурата !:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom