How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Обожавам вакви епизоди. Најјак момент кога му шепна нешто Џеј Ло и овој ни едно, ни две туку в река дирек. Сум се пресмеал. Аааа да и на тоа со столот, ххахаха. Дефинитивно ми го задржаа вниманието за понатаму. Само кај го најдоа оној глумецон за со Робин, упм грд и антипатичен ми е.:) Јас едно време си реков да не се смират овие (Барни и Робин), ама...:)

Ја загледав серијава пошто ја завршив Big Bang Theory, а My name is Earl некако многу малку ме влечи. Отпрвин не ми беше интересна ама од ко ја загледав (заради Барни секако) полека ми стана заразна. Ја завршив 1-ва сезона па ќе видиме што ќе биде понатаму.

Ја загледав серијава пошто ја завршив Big Bang Theory, а My name is Earl некако многу малку ме влечи. Отпрвин не ми беше интересна ама од ко ја загледав (заради Барни секако) полека ми стана заразна. Ја завршив 1-ва сезона па ќе видиме што ќе биде понатаму.

нема да зажалиш. Барни РУЛЗ

Леле закон епизода. Се вратија во колосек. Моментите со Џенифер Лопез ми беа пресмешни, а ми падна ептен жал за Робин :(

Неможе да си ја завршил theory of big bang, продолжи да ја гледаш :)
Да не е Барни не верувам дека некој би ја гледал серијава, тој ги држи сите конци :)
Штета што и ја упропастија улогата на Робин изминативе сезони иако беше супер на почетокот, сега пак и го најдоа овој што седи без панталони додека чита вести :tv:
Како и да е, добра епизода вчера, имаше смешни моменти после долго време...

Леле закон епизода. Се вратија во колосек. Моментите со Џенифер Лопез ми беа пресмешни, а ми падна ептен жал за Робин :(

и мене ми падна жал за Робин, ама не толку колку што ми падна жал за Барни. Чоекот цела серија е РОК СОЛИД и сеа го напраија мекуш. И плус не ја легна Џенифер :nesum:

Барни ја одржава во живот серијата, колку толку. Катастрофа во споредба со првите две сезони. Ги отупеа карактерите...

Штета што и ја упропастија улогата на Робин изминативе сезони иако беше супер на почетокот, сега пак и го најдоа овој што седи без панталони додека чита вести :tv:
Како и да е, добра епизода вчера, имаше смешни моменти после долго време...

Леле аман стварно, не знам како можеше и тој па без панталони, а Робин од горе се заљубува во него.

Леле аман стварно, не знам како можеше и тој па без панталони, а Робин од горе се заљубува во него.

да ама тој
и се извини на Робин за неговите постапки и непрофесионалност и почна да носи панталони за да ја подобри својата кариера, но и кариерата на Робин. И она падна на тоа.
така е поврзана приказната :smir:

Робин ми го искрши филмот кога легна со дебелиот и ружен батка во епизодата The naked man, тој очаен-оваа глупа ко велосипед- perfect combination :)

да ама тој
и се извини на Робин за неговите постапки и непрофесионалност и почна да носи панталони за да ја подобри својата кариера, но и кариерата на Робин. И она падна на тоа.
така е поврзана приказната :smir:

Немој да го браниш, тоа не го менува фактот дека беше водител на вести што седеше без панталони во студио, Робин може пуно боље :pos:

Немој да го браниш, тоа не го менува фактот дека беше водител на вести што седеше без панталони во студио, Робин може пуно боље :pos:

не го бранам. само кажав што се деси у серијата и зошто она падна на него. That's It :smir:

До Почетокот на втора сезона сум. И уште не знам што работи Барни, се дознава ли некоаш шо работи? Ако се дознава, кажете ми што работи :)

hah, please

^@ Ike
не треба да ти кажеме. да не ти ја уништиме забавата гледајќи. Само гледај и уживај. Ќе дојде време за се

Робин е супер..
Маршал беше некако интересен оваа епизода кога се јави на телефон :pos2:за промена искрено, обично ми е мех-лик.Исто како и Тед..
Лили.. е кул некако, тие погледите што ги дава во епизодите се супер.
А Барни.. супер беше ама..што знам, вештачки ми изгледа во последно време.

Anyway, најсмешни моменти од серијата така шо ги памтам..
И ако може некој да ми ја каже епизодата кога.. Робин и Лили отидоа да купуваат од некој бутик нешто имаше намаление.. па коа чекаа цел ден и оваа сиренава од позади, значи сум се згазил на таа сцена.Не ми текнува која сезона беше, мислам 2ра.
И од 3та со Хејди Клум делот на германски кога зборува :pos2:
Друго.. а да..Robin: And next on tv we have.."Is your baby trying to eat you" :vozbud::pos2:
Сцените со Бритни Спирс исто така ми беа многу смешни..и таке..
Се на се..добра серија. Вреди 20те минути.

Одлична серија. Најсмешно нешто после Friends дефинитивно. Ја гледам пред легнување и спијам како бебе. Омилен лик се разбира Барни иако и Лили е многу смешна. Изгледа ќе тераат десет сезони. Се надевам. Јас трета ја гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom