How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Ако е дигресија е до негде прифатливо, земајќи го предвид фактот дека Робин е потенцијална невеста на Барни, па некако да се спојат коцките и со Тед.

Интересна епизода новава... heart-breaking, ќе сватите дека е предвидливо што ќе се случи на крајот кога ќе сте некаде на средината..

Логично е дека Барни и Робин нема да бидат уште отсега заедно, не иде во сериите хепи-енд на средина на сезона. Но како го решија, кога ќе го искомбинирам со некои cheesy шали кои ги има во секоја сезона, само потврдува дека некои од сценаристите или се деца, или пак се неталентирани шовинисти.

Да демонстрирам што не научи епизодава:

Кога машко одлучува со која жена да биде, он мисли длабоко и си ги враќа сите моменти и едноставно знае.
Кога женско одлучува, го прашува едниот "Абе, зашо сакаш да си со мене?", го прашува другиот "Абе зашо сакаш да си со мене?" и кој даде подобар одговор, оди со тој.

Дебилно, детско, шовинистичко...

Јас ја гледам на нет онлајн http://www.tv-links.eu/tv-shows/How-I-Met-Your-Mother_348/
на putlocker можеш да гледаш, најбрзо се полни, а не е ограничено со време.

И јас ја гледам на истата страна, на мегавидео е најбрзо, ама има ограничување до кај 4 епизоди само можеш да гледаш.

Инаку сум до 4та сезона при крај. Од скоро почнав да ја гледам и станав зависник ептен. Едвај чекам да видам како ќе заврши, ама не прескокам епизоди од принципиелност, а и тоа што сум цепидлака. ;)

Вчера ја гледав „Naked man“ и можам да кажам јакооо... :D

Го униШЧи... го сроза в корен, не знајт кај му е сонцето... Ова женскиве се чудо :)
Многу прљаво изигра + Нора е баш јака цура :D

Овој Кумаров и влезе психолошки. И кажа две три приказни и Робин се попали ко средношколка. Али ај барем сега се надевам ќе го гледаме стариот Барни за инат од Робин

Па Робин и самата си рече дека е целата messed up, се надева може дека сиромашкиов ќе ја опраи:icon_lol:
Ама јако го заеба. Онака ептен.

И јас ја гледам на истата страна, на мегавидео е најбрзо, ама има ограничување до кај 4 епизоди само можеш да гледаш.

Инаку сум до 4та сезона при крај. Од скоро почнав да ја гледам и станав зависник ептен. Едвај чекам да видам како ќе заврши, ама не прескокам епизоди од принципиелност, а и тоа што сум цепидлака. ;)

Вчера ја гледав „Naked man“ и можам да кажам јакооо... :D

cucirca.com, со динамичка IP лесно се пробива забраната за 72 минути гледање :)
инаку сите епизоди се од мегавидео

Ќе испадне по некоја епизода дека
и Нора и Кевин напраиле нешо безвезе, не за џабе и рече дека не сака она да знае за неговото минато....може нора и кевин се клецнале малце :)
како и да е, робин е бич!!
bEc8.png

[spoiler/]

cucirca.com, со динамичка IP лесно се пробива забраната за 72 минути гледање :)
инаку сите епизоди се од мегавидео

Хммм е ова не го знаев. Тенкс. ;)

Веќе не се ни обидуваат да изгледа демек разкажува како ја запознал мајка им...

Ај сега не ја кривете толку Робин пошто ми е омилен лик во серијава , јес да режисериве ја направија епизодава ко курва ама ситацијава беше буквално вака
6766aa2750c19aad2fa1b32f36ed4aee.jpg

Интересна епизода за серија која треба да биде драма. За комедија е многу далеку од добра епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom