How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Ако е дигресија е до негде прифатливо, земајќи го предвид фактот дека Робин е потенцијална невеста на Барни, па некако да се спојат коцките и со Тед.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Интересна епизода новава... heart-breaking, ќе сватите дека е предвидливо што ќе се случи на крајот кога ќе сте некаде на средината..

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Логично е дека Барни и Робин нема да бидат уште отсега заедно, не иде во сериите хепи-енд на средина на сезона. Но како го решија, кога ќе го искомбинирам со некои cheesy шали кои ги има во секоја сезона, само потврдува дека некои од сценаристите или се деца, или пак се неталентирани шовинисти.

Да демонстрирам што не научи епизодава:

Кога машко одлучува со која жена да биде, он мисли длабоко и си ги враќа сите моменти и едноставно знае.
Кога женско одлучува, го прашува едниот "Абе, зашо сакаш да си со мене?", го прашува другиот "Абе зашо сакаш да си со мене?" и кој даде подобар одговор, оди со тој.

Дебилно, детско, шовинистичко...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јас ја гледам на нет онлајн http://www.tv-links.eu/tv-shows/How-I-Met-Your-Mother_348/
на putlocker можеш да гледаш, најбрзо се полни, а не е ограничено со време.
И јас ја гледам на истата страна, на мегавидео е најбрзо, ама има ограничување до кај 4 епизоди само можеш да гледаш.

Инаку сум до 4та сезона при крај. Од скоро почнав да ја гледам и станав зависник ептен. Едвај чекам да видам како ќе заврши, ама не прескокам епизоди од принципиелност, а и тоа што сум цепидлака. ;)

Вчера ја гледав „Naked man“ и можам да кажам јакооо... :D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Го униШЧи... го сроза в корен, не знајт кај му е сонцето... Ова женскиве се чудо :)
Многу прљаво изигра + Нора е баш јака цура :D

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Овој Кумаров и влезе психолошки. И кажа две три приказни и Робин се попали ко средношколка. Али ај барем сега се надевам ќе го гледаме стариот Барни за инат од Робин

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Па Робин и самата си рече дека е целата messed up, се надева може дека сиромашкиов ќе ја опраи:icon_lol:
Ама јако го заеба. Онака ептен.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
И јас ја гледам на истата страна, на мегавидео е најбрзо, ама има ограничување до кај 4 епизоди само можеш да гледаш.

Инаку сум до 4та сезона при крај. Од скоро почнав да ја гледам и станав зависник ептен. Едвај чекам да видам како ќе заврши, ама не прескокам епизоди од принципиелност, а и тоа што сум цепидлака. ;)

Вчера ја гледав „Naked man“ и можам да кажам јакооо... :D
cucirca.com, со динамичка IP лесно се пробива забраната за 72 минути гледање :)
инаку сите епизоди се од мегавидео

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Ќе испадне по некоја епизода дека
и Нора и Кевин напраиле нешо безвезе, не за џабе и рече дека не сака она да знае за неговото минато....може нора и кевин се клецнале малце :)
како и да е, робин е бич!!

[spoiler/]

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Веќе не се ни обидуваат да изгледа демек разкажува како ја запознал мајка им...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.290
Поени од реакции
8.484
Ај сега не ја кривете толку Робин пошто ми е омилен лик во серијава , јес да режисериве ја направија епизодава ко курва ама ситацијава беше буквално вака

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Интересна епизода за серија која треба да биде драма. За комедија е многу далеку од добра епизода.

Kajgana Shop

На врв Bottom