P
PewDiePie
Гостин
Да им ебам матер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути се вратив од факултет во вторникот и барам торент ... се разболев кога видов дека оваа недела нема да имаДа им ебам матер.
Ќути се вратив од факултет во вторникот и барам торент ... се разболев кога видов дека оваа недела нема да има![]()
<3Следната епизода искача на 6/12 значи следнава недела... на торент ќе ја имаш во вторник![]()
Мене па интересна ми беше,далеку од смешна ама ми се допадна...Е брао, уште еднаш докажаа дека само прават некои очајни обиди да дигнат рејтинзи - прво ја направија кучка, сеа ја направија за греота. И тоа на Божиќ.
Сфаќам mindfuck и се тоа, ама ова едноставно беше само депресивно, ништо повеќе. Сигурен сум дека они со говорот на крај мислеле нешто демек ау, ќе ни докажат поента ама мислам дека утка им беше епизодава и се што се случи во неа.
За серија којашто е со жанр комедија, последниве епизоди глупи беа, сите до една
Кога гледам HIMYM сакам да се изнасмеам, а не да се прашувам од кого е трудна, со кого била,дали е Фернандо или Грациела.
Се повеќе играат на картата - ААА ТЕ ЗАЕБАВ. Не, чекај! Уште еднаш те заебав! Oh, no, hold on, here comes again.Слично беше и кога умре таткото на Маршал, пробаа еден вид драма со хумор, ама барем според мене - не идеше.
Па да му ебам матер, глеаме комедии за да забораиме на сите проблеми во животот и да се утепаме од смеа...
Се повеќе играат на картата - ААА ТЕ ЗАЕБАВ. Не, чекај! Уште еднаш те заебав! Oh, no, hold on, here comes again.
Преголемо форсирање на тој аспект и вејче ја гледам епизодата за 5 минути со магичното стрелче надесно.
Зборував повеќе за хуморот нивни последно време. Значи сите шеги се такви: Вака и вака е. Упс, не е така. Аааа, ама сепак така е. Ха-ха, ЕПА НЕ Е! НА!Абе океј тоа, да речеме дека не "заебаа" со тоа што Робин и Барни се "смуваа", беше изненадно и добро. Ама после заебанциите со кои Робин остана со Кевин и Робин остана "нетрудна", не им ги биваше.
Онака си градиш добар лик ко Робин цели 7 години и на крај го правиш кучка во една епизода, а после жива патетика у следната. Не бива едноставно, нема зашто...