How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас пред месец два почнав да ја гледам на фокс лајф, ме изненади супер серија.
Како и кај поголем дел барни ми е омилен лик, а баш вчера дознав дека глумецот е отворен хомосексуалец :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.732
Некако не ми штимаше само она со одбројувањето ( другар го примети, не ја ), и на крај буум ... кој би рекол.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Бољи допелгангер за Барни од гинеколог не можеа да најдат :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
146
Поени од реакции
15
Серијава е legend- wait for it- dary! Многу е добра и ми е омилена хумористична серија

Н

'Никола'

Гостин
Тешка епизода. Воедно одлично продолжија после неочекуваниот крај на минатата, со помала доза на хумор.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Очекував оваква епизода целата во куќата на Маршал со малку хумор. Ама после крајот на претходнатанеможеше да има повеќе хумор. Верувам дека од наредната ќе биде многу повесело :)

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Погребот беше баш во нивни стил. Не го тупеја многу со жалењето, а тоа шо мораше беше ок. И хуморот со малце повеќе вкус како шо се очекуваше.

Член од
24 март 2010
Мислења
71
Поени од реакции
18
Уф, какви 2 епизоди последните. Покажаа дека во sitcom не мора се да се врти околу com делот. HIMYM се истакна со овие епизоди опишувајќи вистински животни ситуации. Во секој случај, доволни беа 2 по ред вакви епизоди, нека се враќаат на она што најдобро го знаат - Barney being awesome :)

Член од
24 март 2010
Мислења
71
Поени од реакции
18
Инаку, не знам дали забележавте 2 куриозитети во оваа епизода. За прв пат, по подолго време, епизодата веднаш започна со најавната шпица, а не со сцена па после шпица. И, имаа мала грешка во континуитетот. Ако се сеќавате на поранешните епизоди, конкретно на епизодата Monday night football, кога ќе почини Марк од Мекларенс барот (оној кој никој нема да знае кој е), Барни објаснува дека погребите се единствено место каде што оди без костум, а во оваа епизода сепак носи костум.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Серијава е топ! Незнам како порано не почнав да ја гледам, ама еве полека полека стигам до 6та сезона, сега ја гледам 5та сезона 15 епизода...

Hi 5 bro! :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom