House of the Dragon

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
26 јануари 2020
Мислења
845
Поени од реакции
1.087
Како само опадна квалитетов на серијава то чудо нешто, а добар build-up имаше...

И дај укурац нека дадат серија за Баратионс, Старк или пак евентуално за Арин че ми биди поинтересно отколку овие инцестоидниве.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.620
Поени од реакции
36.315
Како само опадна квалитетов на серијава то чудо нешто, а добар build-up имаше...

И дај укурац нека дадат серија за Баратионс, Старк или пак евентуално за Арин че ми биди поинтересно отколку овие инцестоидниве.
Следната е пак за нив.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.897
Поени од реакции
83.093
Иста би била серијата за било кој. Сплетки на дворот.
Но, сериите за Баратеони и други, не би имале змаеви у центар пажње.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.084
Поени од реакции
25.081
Иста би била серијата за било кој. Сплетки на дворот.
Но, сериите за Баратеони и други, не би имале змаеви у центар пажње.
Мислам дека коа веќе одлучија да ги обработуваат Таргеријанс, требаше да земат цел династија да ја обработат а не да се ограничуваат само со Dance of the Dragons.

На почнат со Old Valyria и нејзиното уништување, да фатат Aegon the Congurer па син му Maegor. И да тераат се до Mad King и ребелионот на Роберт.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
845
Поени од реакции
1.087
Конечно добра епизода и ова Silverwing или како ида се викаше тој последниот драгон што го зеде Улф, најинтересен и најсмешен ми е. Ко некое маченце. :D
Автоматски споено мислење:

Конечно добра епизода и ова Silverwing или како ида се викаше тој последниот драгон што го зеде Улф, најинтересен и најсмешен ми е. Ко некое маченце. :D

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.368
Поени од реакции
13.252
Најдобра епизода сезонава.
Викинг со змеј, идемо Хјуу.

Член од
12 март 2024
Мислења
102
Поени од реакции
148

Нема многу изворен материјал за другите освен ASOIAF. А Мартин сака да пишува за инцестоидните. И следната серија ќе биде за нив.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.368
Поени од реакции
13.252
Најглупата сезона во историјата на сериите пропратена со срање финале. Терајте до 12 сезона да ви ебам воук срањето.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.159
Поени од реакции
18.172
На Дејмон 7 епизоди му ја тестираа лојалноста (која што апсолутно немаше логика да му се тестира и која се докажа кога му ја отсече главата на оној што јадеше гомна за на жена му децата од нејзиниот бивш швалер), за на крај да го убедат преку она што тој најмалку веруваше - пророштво :pos:

Лошо, доста лошо. Не ми направи ич ќеиф сезонава, првата сезона имаше барем многу подобри моменти. Сезонава освен битката на Ренис со Ејмонд, другото се беше комплетно непотребно и апсолутно предвидливо.

Се надевам дека иако поедноставна, многу поинтересна ќе биде онаа со приказната за Егон V (како дете) и витезот - Ser Duncun the Tall, што во една сцена дури и Џофри зборуваше за него импресионирано.

01:15

GOT

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.747
Поени од реакции
11.407
Каква очајна сезона мајко мила. Цела сезона помина во некои глупи дијалози и трипање на Дејмон во Харенхол и оп во последнава сцена онака рандом без никакво навестување и објаснување го гледаш Ото Хајтауер затворен. :lolzz: Битно оноа трансџендерон се омрси кога ја залапа таа советничката иако нема никаква врска со дејствието. Тоа е најбитно, а не квалитетот на приказната и дијалозите.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.620
Поени од реакции
36.315
Цела сезона беше филер. Или extended трејлер за сезона 3. Инаку, веќе потврдено - вкупно 4 сезони ќе има и толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom