House Music

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Кизнај што е, брејк бит,еуро транс,прогресив,не можиш сега на една трака лесно да и залепиш етикета овај и овај стил е.Можи во една песна да има вметнато примеси од 10 стила....и да не можиш крајо да и го најдиш....

Кизнај што е, брејк бит,еуро транс,прогресив,не можиш сега на една трака лесно да и залепиш етикета овај и овај стил е.Можи во една песна да има вметнато примеси од 10 стила....и да не можиш крајо да и го најдиш....
A башка од то ко че видиш дека вокалистката е од групата Whitin Temptation.......:))))))

Едит: Ова ми е 666ти пост :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Лош знак за Бадње вече.Одма мавам ушеден :smir:

Тоа брат не е хаус музика ... Тоа е вокал транс ... А комерцијала е затоа што нон-стоп се врти по радиава и сите ја знаат.. Значи In and out of love е комерцијален вокал транс.. Тоа познавање го имам јас од музиката, и ете тоа можам да ти го објаснам...
Devojka sum zatoa te molam ne mi se obrakaj so brat i sl...:vozbud: Inaku pojma nemav deka postoi nesto kako komercijalen vokal trans ali od sega ke si znam:smir:

Темава отишла у пи*ку си мајчину. Па си реков ај да ја живнам малце...

Ај еве и од мене една песна да ја живниме темава....пошто гледам сето клабери овде :)

Абе море...Има ли некој нешо хаусче али со некоиси ориентални елементи? Или нешо онака чил за на плажа.

Абе море...Има ли некој нешо хаусче али со некоиси ориентални елементи? Или нешо онака чил за на плажа.
Има.... :)

Иначе да си ја живнам темава со по некоја песна....

Еве ви едно топ песниче со топ вокалче... :)

Следнава ја ставам пошо ми ја бара да ја пуштам по 5 пати во вечер, додуша и мене ми е многу уба...

Идемо даље....

Еве ви малце Tribal ....

ај доста се, ислушај те ги овие , па после уште...

И на крајот најјаката :baeh:

Ке биде ли некој љубезен да ми каже некои песни слични на оваа или артисти што ствараат ваков тип на музика. Според насловот ова е deep house, затоа и овде прашувам, ама искрено не се разбирам нешто многу во хаус музика, повеке сум по џезот... затоа и ми се свиѓа песнава, има џез елементи.​

House Rullez! XDD

Ај пуштете некоја песМа, нешто слично ко оваа

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom